Home » Justitie » Un șofer a scăpat doar cu o contuzie după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă

Un șofer a scăpat doar cu o contuzie după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă

Un șofer de 36 de ani a scăpat doar cu o contuzie la nivelul pieptului în urma unui accident spectaculos, după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă, pe bulevardul principal din Vaslui, în momentul efectuării unei depășiri riscante.

Un tânăr din Vaslui a văzut moartea cu ochii după ce a fost victima propriului accident de circulație. Aflat la volanul unei mașini înmatriculată în București, șoferul de 36 de ani a făcut o depășire pe partea dreaptă la scurt timp după ce a ieșit pe poarta Spitalului Județean, moment în care a derapat și a lovit un stâlp de iluminat public de pe marginea bulevardului Ștefan cel Mare.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe cupolă pe șosea. Ulterior, conducătorului auto, aflat singur în mașină, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii l-au diagnosticat cu contuzii hemitorace drept”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

Un șofer de 36 de ani a scăpat doar cu o contuzie la nivelul pieptului în urma unui accident spectaculos, după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă, pe bulevardul principal din Vaslui, în momentul efectuării unei depășiri riscante. Un tânăr din Vaslui a văzut moartea cu ochii după ce a fost victima propriului accident de circulație. Aflat la volanul unei mașini înmatriculată în București, șoferul de 36 de ani a făcut o depășire pe partea dreaptă la scurt timp după ce a ieșit pe poarta Spitalului Județean, moment în care a derapat și a lovit un stâlp de iluminat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: