Home » Justitie » Beat, la volan

Beat, la volan

Pe 20 ianuarie polițiștii de frontieră de la Albița l-au identificat pe Vladislav T., cetățean român, de 35 de ani, care era sub efectul aburilor alcoolului. Bărbatul conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autocamion și o remorcă, ambele înmatriculate în România și voia să intre în țară.

În timpul controlului efectuat, polițiștii au constatat că emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitată prezența unui echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Huși. Cei de la Rutieră i-au efectuat cetățeanului testul alcoolscopic, care a arătat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat categoric. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârsirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. (G.P)

Pe 20 ianuarie polițiștii de frontieră de la Albița l-au identificat pe Vladislav T., cetățean român, de 35 de ani, care era sub efectul aburilor alcoolului. Bărbatul conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autocamion și o remorcă, ambele înmatriculate în România și voia să intre în țară. În timpul controlului efectuat, polițiștii au constatat că emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitată prezența unui echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Huși. Cei de la Rutieră i-au efectuat cetățeanului testul alcoolscopic, care a arătat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: