Home » Justitie » Cu substanțe dopante, ascunse în bagaj

Cu substanțe dopante, ascunse în bagaj

Pe 21 ianuarie cetățeanul român Victor D., în vârstă de 35 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră de la Vama Albița cu 600 de comprimate din categoria substanțelor interzise de lege.

Ca urmare a unui control amănunțit asupra autocarului în care era pasager, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit într-o geantă care îi aparținea pastilele ascunse în scopul sustragerii de la control, inscripționate „Strombafort”, substanță inclusă în lista substanțelor interzise de lege. Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reținerii substanțelor interzise în vederea confiscării și sancționarea contraventională a bărbatului cu amendă în valoare de 30.000 lei. (G.P)

Pe 21 ianuarie cetățeanul român Victor D., în vârstă de 35 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră de la Vama Albița cu 600 de comprimate din categoria substanțelor interzise de lege. Ca urmare a unui control amănunțit asupra autocarului în care era pasager, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit într-o geantă care îi aparținea pastilele ascunse în scopul sustragerii de la control, inscripționate „Strombafort”, substanță inclusă în lista substanțelor interzise de lege. Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reținerii substanțelor interzise în vederea confiscării și sancționarea contraventională a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: