Home » Monden » Sora lui Moni, în brațele afaceriștilor cu conturi pline

Sora lui Moni, în brațele afaceriștilor cu conturi pline

Sora Monicăi Gabor tace și face. Mutată în Dubai din 2012, șatena cu picioare lungi s-a săturat să fie doar “topmodelă”, așa că, mai nou, s-a transformat în designer. Ramona Gabor a lansat o colecție de costume de baie de lux, numai bune de purtat pe iahturi exclusiviste, pe care și ea își făcea odinioară veacul, în brațele afaceriștilor cu conturi pline.

În 2011 vuia showbiz-ul la vestea că Ramona Gabor (27 de ani) și-a înșelat iubitul, pe Gabi Bădălău, în timpul unei escapade la Cannes, pe iahtul unui bulgar putred de bogat. Click! a publicat fotografii grăitoare cu sora lui Moni, sărutându-se cu Alexandrov Chavdar (39 de ani), un afacerist cu o avere estimată la 40 de milioane de euro.

Ulterior, vedeta a recunoscut, spășită, dezmățul de pe iaht, dar și faptul că a petrecut cu bulgarul și în intimitate, sub puntea vasului, nu doar „la suprafață”. Ei bine, v-am reamintit aceste lucruri, pentru că știrea de azi are mare legătură cu cea din trecut. Se pare că Ramonei Gabor i-a intrat luxul sub piele, iar iahturile luxoase fac parte și acum din programul ei zilnic, în Dubai.

Tânăra băcăuancă s-a cam săturat de statutul de fotomodel, meserie pe care spune că o practică în Dubai, așa că a schimbat macazul și a făcut un pas înainte, devenind designer. Șatena a creat câteva ținute estivale, compuse din bikini, sutiene și diverse rochițe diafane, care se pot purta cu precădere în croaziere și la petreceri exclusiviste de pe iahturi.

Colecția se numește “Flawless” (n.r. perfect, în limba engleză) și poate fi admirată și cumpărată online, de pe contul de Instagram byramonagabor sau de pe site-ul cu același nume, la prețuri care pornesc de la 200 de euro. Ba chiar și ședința foto de promovare a avut loc tot pe diverse iahturi, semn că acolo ținutele se integrează cel mai bine în peisaj. Pozele au fost realizate de Dorian Blond, un fotograf celebru în Dubai. Trebuie să recunoaștem că respectivele costume de baie se mulează bine pe silicoanele Ramonei, care la o înălțime de 1,76 metri, abia dacă mai cântărește 52 kg.

Ramona: «Am fost sub punte, dar nu am stat două ore»

Bărbatul care a fermecat-o pe Ramona Gabor la Cannes, în urmă cu cinci ani, este un burlac râvnit din țara vecină. Bulgarul Alexandrov Chavdar deține un lanț de hoteluri în stațiunea Sunny Beach, dar și mai multe afaceri imobiliare în Sofia. Pe iahtul “Mica Sirenă”, un Azimut 105, lung de 30 de metri, pe care s-a lăfăit și Ramona, a plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro. După dezvăluirile de la vremea aceea, din Click!, Ramona a recunoscut că a călcat strâmb. “Mi-a plăcut de Alex, e un bărbat frumos, șarmant cu care multe femei și-ar dori să fie. Cred că și lui i-a plăcut foarte mult de mine. Nu știu cum s-a ajuns ca de la două poze în care ne sărutam să se spună că am făcut altceva sau că am luat și bani pentru asta. Am fost sub punte, dar nu am stat două ore, cum s-a scris”, a spus Ramona la “Acces direct” (Antena 1).

Sursa; click.ro

Sora Monicăi Gabor tace și face. Mutată în Dubai din 2012, șatena cu picioare lungi s-a săturat să fie doar “topmodelă”, așa că, mai nou, s-a transformat în designer. Ramona Gabor a lansat o colecție de costume de baie de lux, numai bune de purtat pe iahturi exclusiviste, pe care și ea își făcea odinioară veacul, în brațele afaceriștilor cu conturi pline. În 2011 vuia showbiz-ul la vestea că Ramona Gabor (27 de ani) și-a înșelat iubitul, pe Gabi Bădălău, în timpul unei escapade la Cannes, pe iahtul unui bulgar putred de bogat. Click! a publicat fotografii grăitoare cu sora…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: