Home » Sport » Spectacol la Winter Cup Vaslui

Spectacol la Winter Cup Vaslui

Vineri, Sala Sporturilor din municipiul Vaslui a găzduit primele meciuri din cadrul turneului de minifotbal Winter Cup Vaslui. Opt meciuri mai mult decât reușite, cu două surprize. Goluri multe și spectatori mai mulți decât anul trecut. Sâmbătă și duminică a fost rândul sălii de sport a Liceului Ion Mincu să găzduiască meciurile pline de intensitate și dăruire. A fost un maraton fotbalistic de 15 ore neîntrerupte de fotbal, sala plină de spectatori putând urmări la lucru 29 de echipe și 19 meciuri în care s-au marcat 115 goluri (1 gol la 6.6 minute / aproximativ șase goluri pe meci.

sc_pc_vaslui_juniorsCea mai lungă și plină zi din istoria fotbalului de sală vasluian a luat sfârșit sâmbătă noapte, în jurul orei 24:00. S-a ales și numele mascotei. S-au propus Foxie the Winter Champion, Mikey, Johny, Flick și Vulpitza nărăvașă, însă a fost ales #Winpion (probabil de la Winter Champion). S-au stabilit primele patru optimi între Inter Traian – Atletic Bârlad, Viitorul Pușcași – Pajura Huși, Victoria Unistil – Arcadia și Zimbru – Alpiniștii. Alte patru optimi vor avea loc în perioada 25 – 28 ianuarie. A început și Cupa Wimpion, cupa mascotei, între ocupantele locurilor trei, unde se va oferi trofeul Lingura de lemn. Cel mai bun loc 3, Simba, s-a calificat direct în semifinale. Primele două, câștigătoarele din semifinale au primit încă o șansă să se califice în optimi. Fc 2002 Vaslui a învins cu 3 – 2 Vulturii Aurii, Internazionale a învins cu 8 – 3 Fc Ghergheleu și RedCon1 Morandi joacă cu Fox Team. Astfel, în semifinale se vor întâlni FC 2002 Vaslui cu Simba și Internazionale cu învingătoarea dintre RedCon1 Morandi și Fox Team. Câștigătoarea semifinalei Wimpion 2 va juca cu FC Murgeni și câștigătoarea de la Wimpion 1, Fc 2002 – Simba va juca cu Spartanii. Se va juca și finala dintre câștigătoarele semifinalelor ulterior.

Primul meci al competiției a avut loc vineri, la categoria U18. SC PC a dispus de Vaslui Juniors cu 3 – 2, în cadrul grupei A. Învingătorii au deschis scorul încă din minutul 5 printr-o lovitură liberă. Au mai avut alte câteva ocazii clare de gol, dar portarul oaspeților a fost în zile mari. Au început să controleze jocul și au egalat, iar apoi au intrat la pauză cu avantaj minim, scor 1 – 2, după o lovitură de cap bine plasată. SC PC a revenit în joc tot prin transformarea unei lovituri libere, la rădăcina barei de această dată, pentru ca apoi să închidă meciul cu încă un gol. Spectacolul fotbalistic a fost umbrit de accidentarea unui jucător al gazdelor, Lorin Andrei „Dudu” Crețu, care a fost transportat cu ambulanța la spital. Juniorii de la SC PC au mai disputat un meci sâmbăta în compania celor de la All Stars, pe care l-au pierdut cu scorul de 3 – 5 ( 0-2 ). Tot sâmbătă s-au mai jucat în cadrul grupei A meciurile dintre Sporting Juniorul Vaslui – SC PC, scor 4 -5 ( 4-4 ) și SC PC – All Stars, scor 2 – 3 ( 1-1 ). Duminică s-au jucat ultimele meciuri la U18, între All Stars – Sporting Juniorul 2002 7 – 1 ( 4 – 1 ) și Sporting Juniorul 2002 – Vaslui Juniors, scor 1-5. All Stars a acumulat șase puncte după cele două victorii din grupa A, golaveraj 13 – 8, pentru a-și asigura primul loc. Tot șase puncte au obținut și SC PC, golaveraj mai slab, 10 – 9 și Vaslui Juniors, golaveraj 12 – 7. Sporting Juniorul 2002 a pierdut toate meciurile. Clasamentul în trei dintre echipele cu egalitate de puncte a evidențiat Vaslui Juniors, cu cel mai bun golaveraj, urmată deSC PC - Vaslui Juniors SC PC, care s-au calificat în semifinale și All Stars. În Grupa B, meciurile au început sâmbătă când FC Magista a fost învinsă de LPS Vaslui, scor 2 – 3 ( 1-2 ) și Inter Traian Junior a fost învinsă de AgroLand, scor 1 – 4, după ce la pauză conduceau cu 1 – 0. Duminică s-au disputat și celelalte două meciuri. AgroLand a reușit încă o victorie, scor 6-4 cu LPS Vaslui ( 1-1 ), iar Inter Traian a înregistrat prima victorie, după ce a învins drastic FC Magista, cu scorul de 7 – 0 ( 0-0 ).

La Old Boys, Salvatorii au fost învinși de campionii de anul trecut, scor 2 – 3 ( 1-1 ), dar au fost învin și de Victoria Old Boys cu scorul de 6 – 0 ( 4 – 0). Duminică s-a disputat ultimul meci, Victoria Old Boys a invins Husana Old Boys.

În grupa A Victoria Unistil a obținut primul loc după ce a obținut două victorii, scor 7 – 1 ( 3-1 ) cu Fc Ghergheleu și 3 – 2, ( 1-1 ) după loviturile de departajare, cu Atletic Bârlad. Formația bârlădeană a obținut singura victorie din grupe pentru a se clasa pe locul doi, cu Fc Ghergheleu, scor 12 – 1 ( 4 – 0 ). Zimbru a trecut de Arcadia după lovituri de departajare, scor 6-5 ( 4-4 ) și de FC 2002 Vaslui, cu 8 – 1 ( 3-0 ) pentru a câștiga supremația grupei B. Arcadia a învins FC 2002 Vaslui cu 8-2 ( 4-1 ) și și-a asigurat locul doi. În Grupa C Salvatorii PNV au obținut primul loc după două victorii, 4 – 1 ( 2-1 ) cu Pajura Huși și 4 – 2 ( 2 – 0) cu Internazionale. Pajura Huși a obținut locul doi după ce a trecut de Internazionale, scor 5 – 1 ( 3 – 0). (G.P)

Vineri, Sala Sporturilor din municipiul Vaslui a găzduit primele meciuri din cadrul turneului de minifotbal Winter Cup Vaslui. Opt meciuri mai mult decât reușite, cu două surprize. Goluri multe și spectatori mai mulți decât anul trecut. Sâmbătă și duminică a fost rândul sălii de sport a Liceului Ion Mincu să găzduiască meciurile pline de intensitate și dăruire. A fost un maraton fotbalistic de 15 ore neîntrerupte de fotbal, sala plină de spectatori putând urmări la lucru 29 de echipe și 19 meciuri în care s-au marcat 115 goluri (1 gol la 6.6 minute / aproximativ șase goluri pe meci. Cea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: