Home » Justitie » Transporta electrocasnice fără documente de proveniență

Transporta electrocasnice fără documente de proveniență

Pe 21 ianuarie polițiștii de frontieră din Cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși l-au depistat pe Tudor C., cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani, cu aparate electrocasnice second-hand pentru care nu avea documente de proveniență și transport.

Acesta se deplasa pe raza localității de frontieră Ghermănești când polițiștii l-au oprit și au găsit în autovehiculul marca Ford Transit pe care îl conducea, mașini de spălat, congelatoare și lăzi frigorifice, toate fără documente. Tudor C. a fost sancționat contravențional, iar bunurile în valoare de 2.800 lei, destinate comercializării în Republica Moldova, au fost ridicate în vederea confiscării. (G.P)

Pe 21 ianuarie polițiștii de frontieră din Cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși l-au depistat pe Tudor C., cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani, cu aparate electrocasnice second-hand pentru care nu avea documente de proveniență și transport. Acesta se deplasa pe raza localității de frontieră Ghermănești când polițiștii l-au oprit și au găsit în autovehiculul marca Ford Transit pe care îl conducea, mașini de spălat, congelatoare și lăzi frigorifice, toate fără documente. Tudor C. a fost sancționat contravențional, iar bunurile în valoare de 2.800 lei, destinate comercializării în Republica Moldova, au fost ridicate în vederea confiscării. (G.P)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor