Home » National » VREMEA se va menține deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

VREMEA se va menține deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

Luni, deși valorile termice vor marca o ușoară creștere față de zilele precedente, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața în sud și sud-est, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM). 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între – 12 și 0 grade. Cerul va avea înnorări și  îndeosebi după-amiaza și noaptea, temporar va ninge în general slab, pe arii extinse în jumătatea nordică a teritoriului și local în rest. În vest și sud-vest, cu precădere spre sfârșitul nopții, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ploaie și izolat se va forma polei. În special în prima parte a zilei, în zonele joase de relief din sud și sud-est și izolat în celelalte regiuni se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte.

LA BUCUREȘTI:

Deși valorile termice vor fi în creștere, mai ales cele nocturne, vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața. Cerul va fi mai mult noros și în cursul nopții va ninge slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -7…-6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

MARȚI

Valorile termice diurne vor continua să crească ușor în cea mai mare parte a țării, însă vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și local vor cădea precipitații slabe. Vor fi ninsori la munte, dar în cursul zilei și în est și sud-est, iar noaptea, în regiunile vestice, nordice și centrale se vor semnala precipitații mixte, favorizând depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 și -1 grad, ușor mai ridicate în vest. În zonele joase de relief, cu precădere în partea a doua a intervalului, va fi ceață asociată cu chiciură.

Sursa: mediafax.ro

Luni, deși valorile termice vor marca o ușoară creștere față de zilele precedente, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața în sud și sud-est, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).  Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între - 12 și 0 grade. Cerul va avea înnorări și  îndeosebi după-amiaza și noaptea, temporar va ninge în general slab, pe arii extinse în jumătatea nordică a teritoriului și local în rest. În vest…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: