Home / Sport / Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”, campioana Bârladului la volei, în cadrul ONSS

Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”, campioana Bârladului la volei, în cadrul ONSS

Atât fetele cât și băieții de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au câștigat etapa municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei și vor participa la faza județeană.

Competiția elevilor bârlădeni a fost găzduită de sala de sport a Liceului Pedagogic “Ioan Popescu”. Startul a fost dat de fete, pe 23 ianuarie, iar băieții au concurat a doua zi. Pe locul doi și calificați alături de codreniști la faza județeană s-au clasat sportivii de la Liceul Mihai Eminescu. Aceștia vor întâlni la faza județeană formațiile clasate pe primele două locuri în faza locală de la Vaslui, Liceul Mihail Kogălniceanu și Liceul Emil Racoviță, pe 30 și 31 ianuarie, la Vaslui, cel mai probabil în Sala Sporturilor.

Organizatorii la băieți sunt Ionela Cocea, profesor la Liceul Ștefan Procopiu Vaslui și profesor Gina Voinea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”. În timp ce la fete competiția va fi organizată de profesor Ionela Cocea și profesor Tincuța Posteucă, de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. (G.P)

Atât fetele cât și băieții de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au câștigat etapa municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei și vor participa la faza județeană. Competiția elevilor bârlădeni a fost găzduită de sala de sport a Liceului Pedagogic “Ioan Popescu”. Startul a fost dat de fete, pe 23 ianuarie, iar băieții au concurat a doua zi. Pe locul doi și calificați alături de codreniști la faza județeană s-au clasat sportivii de la Liceul Mihai Eminescu. Aceștia vor întâlni la faza județeană formațiile clasate pe primele două locuri în faza locală de la Vaslui,…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nicolae Stanciu, discuții cu Florin Niță despre revenirea la FCSB. Ce i-a spus portarul dorit de Gigi Becali

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj imediat după ...

Mihai Mincă, blocat în Ungaria din cauza pandemiei COVID-19: „Documentele sunt verificate la sânge”

Mihai Mincă, 35 de ani, joacă din 2018 la ...

„Genk n-a avut răbdare cu Ianis!” Hagi, regretat de un fost jucător al belgienilor

Ianis Hagi n-a convins la Genk, dar românul este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: