Google+
Home » National » Dănuț Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balș. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuț Lupu, internat cu dublă pneumonie la Spitalul Matei Balș. Doctor: Starea lui este gravă

Dănuț Lupu este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, susține ProSport, care a discutat cu apropiați ai fostului internațional român. 

Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secției de terapie intensivă de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, a declarat pentru Mediafax: „(Dănuț Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secția de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunța asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Pacientul este conștient în acest moment.”

În vârstă de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo București, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid București, Brescia (Italia) și Tzafririm Holon (Israel), câștigând cinci trofee.

La echipa națională, Dănuț Lupu a strâns 14 prezențe, între 1989 și 1998 și a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Dănuț Lupu este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", susține ProSport, care a discutat cu apropiați ai fostului internațional român.  Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secției de terapie intensivă de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", a declarat pentru Mediafax: "(Dănuț Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secția de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunța asupra prognosticului,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: