Home » Monden » Gheorghe Zamfir, nuntă secretă cu iubita mai tânără cu 44 de ani

Gheorghe Zamfir, nuntă secretă cu iubita mai tânără cu 44 de ani

Click! aruncă bomba! Avem dovada că în dragoste totul e posibil, chiar și la vârsta a treia. După aproape 8 ani de iubire cu tinerica Nicoleta Beca, trăiți însă în paralel cu chinul unui divorț de franțuzoaica Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da”. Maestrul ne-a confirmat, iar avocata sa ne-a oferit detalii incendiare.

Nu aduce anul ce aduce ceasul, și nici destinul ceea ce poate împlini o poveste de dragoste. Întrecând orice pronosticuri, maestrul Gheorghe Zamfir (74 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, cântăreața de muzică populară Nicoleta Beca (30 de ani), într-un cadru extrem de intim. Fericit, Gheorghe Zamfir a oficializat astfel o iubire care durează din 2008 (cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune).

Contactată de reporterul nostru, avocata maestrului, Geanina Munteanu-Millet, ne-a povestit cum s-a petrecut evenimentul. “Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreție, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepții grandioase, cu invitați prestigioși și rochii somptuoase. Domnul Zamfir și dna Nicoleta Zamfir au oficializat relația printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreție”, ne-a mărturisit Geanina Munteanu-Millet. Și proaspătul mire ne-a confirmat marea veste, în stilu-i inconfundabil: „Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)”. Ținând cont de ultimele apariții ale însurățeilor, se vede cu ochiul liber că noul mariaj îi priește marelui artist, care radiază de fericire. Practic, însurătoarea vine ca o gură de aer proaspăt pentru Zamfir, după terminarea divorțului anevoios și costisitor de franțuzoaica Marie Noelle, cu care a fost însurat 16 ani. După 5 ani de procese, divorțul a fost pronunțat de Tribunalul din Fontainebleau (Franța), în vara lui 2015.

“Mă bucur pentru domnul Zamfir că a găsit, în sfârșit, iubirea și serenitatea. Cred că relația lor sinceră s-a consolidat cu timpul, în ciuda adversității câtorva bârfitori iubitori de găinării, sub pretext de morală. Nicoleta Beca are multe calități: este o femeie frumoasă, inteligentă, de altfel, dacă nu mă înșel, singura doctor în sociologia muzicii în România, generoasă, ponderată, liniștitoare”, ne-a mai spus doamna avocat. Și iată că anul 2016 a început minunat pentru artist nu doar pe plan personal. “Anul acesta, domnul Zamfir va reveni și pe piața muzicală cu o imensă reușită profesională: publicarea de către renumita casă de muzică Universal, din Paris, a unui material muzical de valoare istorică pentru folclorul românesc”, a mai declarat Geanina Munteanu-Millet.

Îi plătește fostei neveste o pensie lunară de 600 €

Andree Noelle Marie Boitel de Morisel și Gheorghe Zamfir s-au căsătorit în septembrie 1994, în Franța. Au locuit atât în țara soției, cât și în România până la separarea din anul 2005. Atunci, Noelle și-a luat cei trei copii pe care îi avea dintr-o relație anterioară și s-a întors definitiv în Franța. În aprilie 2010 ea a intentat divorț în Franța, iar în iunie, același an, el a deschis proces în România. După cinci ani de bătut podelele Tribunalului TGI din Fontainebleau, Gheorghe Zamfir și franțuzoaica Marie Noelle au reușit să divorțeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanța a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de șase ani, în total 40.000 €.

Click! aruncă bomba! Avem dovada că în dragoste totul e posibil, chiar și la vârsta a treia. După aproape 8 ani de iubire cu tinerica Nicoleta Beca, trăiți însă în paralel cu chinul unui divorț de franțuzoaica Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da”. Maestrul ne-a confirmat, iar avocata sa ne-a oferit detalii incendiare. Nu aduce anul ce aduce ceasul, și nici destinul ceea ce poate împlini o poveste de dragoste. Întrecând orice pronosticuri, maestrul Gheorghe Zamfir (74 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, cântăreața de muzică populară Nicoleta Beca (30 de ani), într-un cadru extrem de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: