Home » Justitie » Șoc toxicoseptic – cauza decesului bebelușului de trei luni din Vinderei

Șoc toxicoseptic – cauza decesului bebelușului de trei luni din Vinderei

Copilașul de trei luni și jumătate care s-a stins în brațele medicilor bârlădeni în week-end-ul trecut a murit în urma unui traumatism cranio-cerebral de nivel mediu, dar și din cauze patologice. Bebelușul avea o infecție respiratorie severă dar și la nivelul altor organe. Șocul toxico-septic s-a suprapus traumatismului cranio-cerebral produs prin căderea din pătuț. Acesta este rezultatul examenului macroscopic efectuat duminică de medicul legist Sergiu Săvinescu.

O supoziție privind cauza căderii copilului din pat ar fi o convulsie care s-a declanșat pe fondul infecției din corp. Analizele recoltate copilului la CPU erau destul de proaste, copilul neavând cum să fie sănătos, așa cum susține mama.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=z8lO68VI-O0&w=420&h=315]

Sursa video: Media TV

Femeia a venit ieri la spital să-și ia acasă copilașul decedat. Deși a aflat care este cauza decesului copilului său, mama spune că bebelușul era perfect sănătos, nu era răcit, nu suferea de nicio boală, era vioi și plin de viață. Ea a declarat că lucrurile nu vor rămâne așa. Va da în judecată cadrele medicale. Nu s-a pronunțat concret asupra presupușilor vinovați, dar ia în calcul atât medicul urgentist de la Compartimentul de Primire a Urgențelor cât și echipajul SMURD care nu a acceptat transportul copilului la Iași cu elicopterul. (Mihaela NICULESCU)

Copilașul de trei luni și jumătate care s-a stins în brațele medicilor bârlădeni în week-end-ul trecut a murit în urma unui traumatism cranio-cerebral de nivel mediu, dar și din cauze patologice. Bebelușul avea o infecție respiratorie severă dar și la nivelul altor organe. Șocul toxico-septic s-a suprapus traumatismului cranio-cerebral produs prin căderea din pătuț. Acesta este rezultatul examenului macroscopic efectuat duminică de medicul legist Sergiu Săvinescu. O supoziție privind cauza căderii copilului din pat ar fi o convulsie care s-a declanșat pe fondul infecției din corp. Analizele recoltate copilului la CPU erau destul de proaste, copilul neavând cum să fie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: