Home » Sport » Winter Cup Vaslui – fairplay, spectacol, goluri. Un turneu pe placul vasluienilor

Winter Cup Vaslui – fairplay, spectacol, goluri. Un turneu pe placul vasluienilor

Numărul mare de echipe participante la turneul de minifotbal Winter Cup Vaslui le-a dat bătaie de cap, dar și satisfacție, organizatorilor.

Au mai rămas destule meciuri de jucat. La juniori (U18), două meciuri în grupe, dar și finala mare și finala mică. De asemenea la old boys (39+), finala de la Cupa Wimpion și optimile din cadrul turneului gheorghita bogdanOpen, a cărui fază a doua începe vineri. Cel mai probabil vor fi capi de serie Victoria Unistil, campioana de anul trecut, Inter Traian, vicecampioană, alături de Kapri Roman și OZ ER Golden Boys Bacău. UTI va fi în urna a doua, iar Ruginoasa în urna a treia.

„Suntem foarte mulțumiți de modul în care s-a desfășurat competiția în primul weekend. Ne bucură și numărul mare de spectatori, de toate vârstele. Ne-a surprins faptul că aceștia au venit în număr mare încă de la primele meciuri. La Liceul Ion Mincu aproape toate jocurile s-au jucat cu sala plină. Și pe internet au urmărit competiția foarte mulți, câteva zeci de persoane urmăreau simultan competiția. A fost spectacol pe teren, am avut parte de multe învingătoare surpriză, dar și mult doritul fairplay. Echipele au fost foarte mulțumite și nu au fost situații problematice în ce privește arbitrajul. Simt că atingem scopul la care visam adică am reușit să îmbinăm meritul sportiv cu plăcerea de a juca pur și simplu. Sperăm ca ultimele meciuri să fie până  duminică la prânz pentru a putea participa la eveniment și președintele FRF, Răzvan Burleanu”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță”, președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui. (G.P)

Numărul mare de echipe participante la turneul de minifotbal Winter Cup Vaslui le-a dat bătaie de cap, dar și satisfacție, organizatorilor. Au mai rămas destule meciuri de jucat. La juniori (U18), două meciuri în grupe, dar și finala mare și finala mică. De asemenea la old boys (39+), finala de la Cupa Wimpion și optimile din cadrul turneului Open, a cărui fază a doua începe vineri. Cel mai probabil vor fi capi de serie Victoria Unistil, campioana de anul trecut, Inter Traian, vicecampioană, alături de Kapri Roman și OZ ER Golden Boys Bacău. UTI va fi în urna a doua,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: