Home » Social » Elev în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în cap de o colegă cu un ciocan de două kilograme

Elev în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în cap de o colegă cu un ciocan de două kilograme

Un elev de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri, cu un traumatism sever la cap, după ce a fost lovit de către o colegă cu bila metalică de două kilograme a unui ciocan de aruncare în timpul antrenamentului ce se desfășura pe terenul Clubului Sportiv „Viitorul” Vaslui.

Incident grav pe un teren de sport din Vaslui. Un elev a leșinat de la o lovitură primită în cap în timpul antrenamentului desfășurat, miercuri dimineață, lângă bazarul din municipiul Vaslui. Practic, băiatul de 15 ani a fost lovit în zona occipitală cu bila metalică de două kilograme în momentul în care o colegă de-a sa a aruncat ciocanul. Elevul a căzut inconștient la pământ, fiind solicitată o ambulanță de către reprezentanți clubului.
„Minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoștință, prezentând și un sindrom confuzional. După stabilizare, pacientul a fost transportat cu ambulanța de terapie intensivă mobilă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionel Roșu.
Atât polițiștii cât și conducerea Clubului „Viitorul” au începute anchete pentru a stabili dacă există persoane vinovate în acest caz.
„Toți elevii care participă la aruncarea ciocanului sunt instruiți asupra modului în care trebuie să se desfășoare antrenamentele astfel încât să fie prevenite astfel de evenimente nefericite. Nu știm exact ce s-a întâmplat, unde era antrenorul în momentul incidentului, dacă s-au respectat procedurile, aspecte pe care urmează să le lămurim”, a precizat directorul Clubului „Sportiv” Viitorul Vaslui, Alioșa Axinte.
În funcție de rezultatele anchetei interne, conducerea clubului va stabili și eventualele sancțiuni. (I.P)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: