Home / Administratie / Programul RAR se modifică din februarie

Programul RAR se modifică din februarie

Din februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR de la ora 8.00 până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR.

În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pană joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri. „Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului fată de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat inginer George Dincă, Directorul General al Registrului Auto Român.

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă prin completarea corectă și completă a formularului pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro sau printr-un apel la serviciul Call Center, la numărul cu tarif normal 021-9672. (G.P)

Din februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR de la ora 8.00 până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR. În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pană joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri. „Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș a găsit vinovații pentru situația salubrității în Bârlad

Primarul Bârladului încearcă să se disculpe ...

Toalete de 12 miliarde de lei vechi la Pogana

Aproape 1,2 milioane lei costă cinci ...

Ideea unui nou spital la Bârlad rămâne… în aer

de Mihaela NICULESCU <<Spitalul Municipal de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: