Home » Administratie » Programul RAR se modifică din februarie

Programul RAR se modifică din februarie

Din februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR de la ora 8.00 până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR.

În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pană joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri. „Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului fată de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat inginer George Dincă, Directorul General al Registrului Auto Român.

Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă prin completarea corectă și completă a formularului pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro sau printr-un apel la serviciul Call Center, la numărul cu tarif normal 021-9672. (G.P)

Din februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână. Astfel, în fiecare zi de joi, clienții vor putea beneficia de serviciile RAR de la ora 8.00 până la ora 20.00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR. În prezent, în reprezentanțele RAR, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pană joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri. „Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: