Home » Justitie » Bătut crunt de cumnatul său și fiii acestuia!

Bătut crunt de cumnatul său și fiii acestuia!

de Răzvan CĂLIN

Totul a pornit de la o simplă ceartă care a degenerat ulterior într-un scandal monstru.

În urmă cu câteva zile, Adi V., un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Banca, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad după ce a fost bătut crunt chiar de către unul din cumnații săi. Agresorul este Viorel U., în vârstă de 43 de ani, care locuiește în același sat cu victima, respectiv Gara Banca.

”În ziua respectivă, cei doi se aflau în curtea victimei. Agresorul avea o înțelegere să ajute victima la tăiatul unor lemne. Însă, la un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. După un schimb de replici mai tăios, cei doi au început să se îmbrâncească. După care, agresorul a plecat de la domiciliul cumnatului său, dar a revenit câteva minute mai târziu, însoțit de cei doi fii ai săi și l-au luat la bătaie”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Cei trei, înarmați și cu bâte, l-au lovit cu violență pe bărbat până ce l-au lăsat lat jos, după care au fugit de la locul faptei. Transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, bărbatul a fost transferat ulterior la Clinica de Ortopedie Iași. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. Însă, încadrarea juridică finală a faptei va fi stabilită în funcție de numărul de îngrijiri medicale pe care îl va necesita victima.

de Răzvan CĂLIN Totul a pornit de la o simplă ceartă care a degenerat ulterior într-un scandal monstru. În urmă cu câteva zile, Adi V., un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Banca, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad după ce a fost bătut crunt chiar de către unul din cumnații săi. Agresorul este Viorel U., în vârstă de 43 de ani, care locuiește în același sat cu victima, respectiv Gara Banca. ”În ziua respectivă, cei doi se aflau în curtea victimei. Agresorul avea o înțelegere să ajute victima la tăiatul unor lemne. Însă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: