Home » Politic » Consilierul bârlădean Mihai Petrov a trecut la PRU

Consilierul bârlădean Mihai Petrov a trecut la PRU

Consilierul municipal Mihai Petrov a demisionat din UNPR și s-a înscris în Partidul România Unită (PRU). Adeziunea i-a fost făcută publică ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de filiala Bârlad a PRU.

Înscrierea lui Petrov în acest partid era, după cum el însuși a spus, o chestiune de timp, întrucât prezența sa în UNPR a fost doar o consecință a fuziunii dintre Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), pe listele căruia Mihai Petrov a fost ales consilier local și UNPR, fuziune cu care el nu a fost de acord.

Petrov s-a alăturat, așadar, echipei PRU Bârlad, formată din nimeni alții decât foștii co-echipieri din PP-DD, care au fost mai grăbiți în a părăsi formațiunea care le-a înghițit partidul de suflet.

Atât eu, cât și colegii mei am votat împotriva acelei fuziuni, dar am fost în minoritate. Nu avea niciun rost sa mai rămân în UNPR, așa că am venit lângă prietenii mei”, a declarat Mihai Petrov. (Simona MIHĂILĂ)

Consilierul municipal Mihai Petrov a demisionat din UNPR și s-a înscris în Partidul România Unită (PRU). Adeziunea i-a fost făcută publică ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de filiala Bârlad a PRU. Înscrierea lui Petrov în acest partid era, după cum el însuși a spus, o chestiune de timp, întrucât prezența sa în UNPR a fost doar o consecință a fuziunii dintre Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), pe listele căruia Mihai Petrov a fost ales consilier local și UNPR, fuziune cu care el nu a fost de acord. Petrov s-a alăturat, așadar, echipei PRU Bârlad, formată din nimeni alții decât…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: