Home » Sport » „Fight Club Titans” are vicecampion continental la BJJ

„Fight Club Titans” are vicecampion continental la BJJ

Ionut_brostic_titans1Bârlădeanul Ionuț Broștic, în vârstă de 24 de ani, legitimat la clubul „Fight Club Titans” Bârlad, afiliat cu Icon Team pe Jiu – Jitsu Brazilian, a obținut titlul de vicecampion continental la categoria Feather 70 kg și a fost promovat la centura albastră.

El a participat în perioada 20 – 24 ianuarie la Open-ul European de Brasilian Jiu-Jitsu. Au fost prezenti, alături de sportivii europeni și omologi din Brazilia și Rusia. Broștic i-a învins pe Alejandro de la Pena Beleng, de la echipa Adamas Bjj, Danny Cragg, de la Gracie Barra Team, Petar Svetlev de la GF Team, Tassi Redouane, de la de la Icon Jiu-Jitsu și Niklas Florian Schelling de la Carlson Gracie Team, iar în finala disputată cu un coleg din echipa Icon Jiu-Jitsu Team, Jean Carlos Fonseca de Souza, barlădeanul a pierdut la două puncte diferență. La categoria lui au participat nu mai puțin de 58 de luptători. În sala „Pavilhao Multiusos”, din Lisabona, Portugalia, printre cei 3.450 de luptători care (de la 250 de cluburi), au mai concurat alți doi reprezentanți ai clubului bârlădean „Fight Club Titans”. Este vorba despre Dan Andrei Pușcașu, la categoria Medium Heavy, 88,3 kg, care a pierdut la puncte în primul meci și Marian Rădoi, care a pierdut, de asemenea la puncte, în turul doi.

Pentru sportivii bârlădeni urmează o nouă perioadă de pregătire echipa icon_portugaliapentru a da randament și obține medalii la următoarele competiții.

În luna februarie, la București, ghilotine, triunghiuri, armbaruri, strangulări, lovituri năucitoare, victorii prin KO sau prin submission, vor face deliciul unui eveniment sportiv: Gala „Black Cage” RMMAF. La această competiție, anul trecut, la Bârlad, la prima gală de MMA disputată pe un stadion de fotbal, peste 1100 de spectatori au fost prezenți la un astfel de eveniment, care a durat mai bine de doua ore și jumătate. Au fost 11 meciuri spectaculoase, majoritatea încheiate înainte de limită prin procedee și tehnici care au ridicat tribunele în picioare. Dan Andrei Pușcașu, de la Fight Club Titans l-a învins atunci pe Alexandru Gavrilă, reprezentatul unei școli puternice, Absoluto Brașov, în timp ce Ionuț Brostic, vicecampion la BJJ, a câștigat fără probleme meciul disputat cu piteșteanul Marius Albu.

Va urma apoi o nouă competiție internațională, Rome Internațional Open Jiu-Jitsu IBJJF Championship, la care vor participa,în perioada 1 – 3 aprilie, în Italia.

„Icon team, la care sunt afiliați sportivii noștri, este o echipă foarte mare, răspândită în toată lumea și care a ieșit pe locul doi la echipe. Din păcate, din 3 participanți numai unul a reușit să ia medalie, fiind un nivel competițional foarte ridicat. Suntem foarte mândri de rezultatul obținut și încântați de experiența acumulată și de nivelul competițional foarte ridicat la care am participat. Sperăm ca la anul să ne întoarcem cu rezultate mult mai bune”, ne-a declarat Marian Rădoi, antrenor la „Fight Club Titans” Bârlad. (George PROCA)

Bârlădeanul Ionuț Broștic, în vârstă de 24 de ani, legitimat la clubul „Fight Club Titans” Bârlad, afiliat cu Icon Team pe Jiu – Jitsu Brazilian, a obținut titlul de vicecampion continental la categoria Feather 70 kg și a fost promovat la centura albastră. El a participat în perioada 20 – 24 ianuarie la Open-ul European de Brasilian Jiu-Jitsu. Au fost prezenti, alături de sportivii europeni și omologi din Brazilia și Rusia. Broștic i-a învins pe Alejandro de la Pena Beleng, de la echipa Adamas Bjj, Danny Cragg, de la Gracie Barra Team, Petar Svetlev de la GF Team, Tassi Redouane,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. Bravo lui si prietenului lui Puscasu Dan Andrei, ii cunosc pe amandoi si sunt 2 exemple perfecte de ambitie, tarie de caracter, respect si seriozitate ( spun asta ca au plecat de jos, si nu e usor ) . Multa sanatate va doresc si succes in continuare, calocea :))

%d blogeri au apreciat: