Home » Sport » LPS Vaslui a câștigat Cupa Didi Junior

LPS Vaslui a câștigat Cupa Didi Junior

Zilele trecute, grupa 2008 de la LPS Vaslui a câștigat prima ediție a Cupei Didi Junior, disputată la Iași. Juniorii au câștigat turneul de fotbal în sală la categoria lor de vârstă, după ce au învins în finală echipa Didi Junior, scor 3 – 0. În grupe au trecut de Nordika, scor 7-3, Juniorii Nectar 8 – 1, Steaua Magica 4 – 0 și Didi Junior, cu 7 – 2.

Luca Lungu de la vasluieni a fost desemnat portarul competiției, în timp ce Sebastian Roșu a fost cel mai bun jucător. Au mai evoluat: Matei Adăscăliței, Ianis Podoleanu, Ștefan Amarandei, Alexandru Bozian, Ștefan Nechifor, David Acatrinei, David Pletoianu, Robert Sopron, Denis Amarinei și Denis Bulgariu.

LPS Vaslui a mai participat cu o a doua echipă la categoria 2008, care s-a clasat pe locul trei, după ce au învins în finala mică pe Steaua Magica Iași, la lovituri de departajare. Alte două echipe de la LPS au participat la categoria juniorilor născuți în 2009, iar una dintre ele a terminat pe locul doi, după ce a pierdut cu 1-6 în finala cu Didi Junior Iași. Ionuț Spinu a fost desemnat cel mai bun portar, iar Darius Lădaru jucătorul competiției. Ștefan Amarandei în vârstă de 5 ani și 6 luni a primit trofeul de cel mai bun tânăr jucător. Au mai evoluat pentru vasluieni: Dragoș Furnică, Edi Cojan, Edi Cristea, Răzvan Munteanu, David Moraru, Luca Obreja și Marius Chițu.(G.P)

Zilele trecute, grupa 2008 de la LPS Vaslui a câștigat prima ediție a Cupei Didi Junior, disputată la Iași. Juniorii au câștigat turneul de fotbal în sală la categoria lor de vârstă, după ce au învins în finală echipa Didi Junior, scor 3 – 0. În grupe au trecut de Nordika, scor 7-3, Juniorii Nectar 8 – 1, Steaua Magica 4 – 0 și Didi Junior, cu 7 – 2. Luca Lungu de la vasluieni a fost desemnat portarul competiției, în timp ce Sebastian Roșu a fost cel mai bun jucător. Au mai evoluat: Matei Adăscăliței, Ianis Podoleanu, Ștefan Amarandei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor