Home » Monden » Ea e blonda care s-a iubit cu doi miniștri și un deputat

Ea e blonda care s-a iubit cu doi miniștri și un deputat

S-a făcut remarcată în showbiz, după ce a participat la mai multe emisiuni TV, iar acum a dezvăluit că nici lumea politică nu îi este străină. Blonda Nicola Nicol, după numele de scenă, ne-a povestit cum a avut scurte povești de iubire cu mai mulți demnitari români.

Printre cei care s-au bucurat de atenția frumoasei blonde se numără fostul ministru al transporturilor Dan Șova, ex-liderul tinerilor  social-democrați Mihai Sturzu, dar și un actual ministru, cel pentru Relația cu Parlamentul, Ciprian Bucur. Dacă în teorie relațiile Nicolei cu politicieni sună bine, în realitate, ea a fost dezamăgită de aceștia și vrea să stea departe, în viitor, de astfel de relații amoroase. Ba mai mult, ea s-a mutat în Italia, pentru a sta cât mai departe de tentațiile vieții politice.

Nicola ne-a povestit, totuși, că dacă relațiile pasagere pe care le-a avut cu Dan Șova și cu Mihai Sturzu i-au lăsat un gust amar, povestea de amor trăită cu actualul ministru Bucur a fost una frumoasă. Drept dovadă, blonda s-a mutat de la botoșani la București pentru a fi împreună cu acesta și chiar și-a tatuat inițiala numelui lui pe încheietura mâinii.

”Ciprian a fost cea mai mare iubire din viața mea. Cu el am stat 3 luni si nu m-am culcat cu el niciodată. El pe mine ma iubit mult. El a zis că nu se culcă cu mine până nu divorțează. El m-a ajutat enorm”, ne-a povestit, cu melancolie, Nicola.

”Mihăiță e un golan dulce. Știe să zăpăcească femeile. M-a mințit că e singur dar avea o iubită de 3 ani”, spune aceasta despre Sturzu.

La rândul lui, contactat de Libertatea, ex-liderul tinerilor  social-democrați a evitat cu eleganță să comenteze relația pe care ar fi avut-o cu blonda.

”Sunt un gentelman și nu comentez niciodată nimic despre viața personală”, ne-a declarat Mihai Sturzu.

Pe fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, blonda nu-l mai are deloc la inimă întrucât acesta a făcut-o să plângă chiar de ziua ei de naștere.

”Șova m-a făcut să plâng foarte mult anul trecut, de ziua mea”, ne-a spus Nicol.

Sursa; libertatea.ro

S-a făcut remarcată în showbiz, după ce a participat la mai multe emisiuni TV, iar acum a dezvăluit că nici lumea politică nu îi este străină. Blonda Nicola Nicol, după numele de scenă, ne-a povestit cum a avut scurte povești de iubire cu mai mulți demnitari români. Printre cei care s-au bucurat de atenția frumoasei blonde se numără fostul ministru al transporturilor Dan Șova, ex-liderul tinerilor  social-democrați Mihai Sturzu, dar și un actual ministru, cel pentru Relația cu Parlamentul, Ciprian Bucur. Dacă în teorie relațiile Nicolei cu politicieni sună bine, în realitate, ea a fost dezamăgită de aceștia și vrea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: