Home » Social » Șeful Biroului Poliției Rutiere Bârlad iese la pensie!

Șeful Biroului Poliției Rutiere Bârlad iese la pensie!

de Răzvan CĂLIN

În locul său va fi numit interimar un alt ofițer care va ocupa această funcție până la organizarea concursului.

După 33 de ani în care a îmbrăcat haina Poliției Române, comisarul – șef Costică Fânaru, șeful Biroului de Poliție Rutieră (BPR) din cadrul Poliției Bârlad, va ”trage pe dreapta” și va ieși la pensie. În mod oficial (dar și neoficial), comisarul – șef Fânaru va îmbrăca pentru ultima oară uniforma de polițist la începutul lunii viitoare. Mai exact, pe 8 februarie, atunci când va fi trecut în rezervă.

”Conform normelor în vigoare, postul rămas liber de șef al BPR Bârlad va fi ocupat temporar, prin delegație, de un alt ofițer specialist. După care, urmează să se organizeze concurs pentru ocuparea acestui post”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În vârstă de 56 de ani, comisarul – șef Fânaru a absolvit Academia de Poliție București în anul 1983. De atunci și până în prezent a activat ca ofițer la Poliția Bârlad, iar în ultimii 22 de ani a ocupat funcția de șef al BPR.

de Răzvan CĂLIN În locul său va fi numit interimar un alt ofițer care va ocupa această funcție până la organizarea concursului. După 33 de ani în care a îmbrăcat haina Poliției Române, comisarul – șef Costică Fânaru, șeful Biroului de Poliție Rutieră (BPR) din cadrul Poliției Bârlad, va ”trage pe dreapta” și va ieși la pensie. În mod oficial (dar și neoficial), comisarul – șef Fânaru va îmbrăca pentru ultima oară uniforma de polițist la începutul lunii viitoare. Mai exact, pe 8 februarie, atunci când va fi trecut în rezervă. ”Conform normelor în vigoare, postul rămas liber de șef…

Review Overview

User Rating: 2.25 ( 1 votes)

About Razvan Calin

2 comments

  1. Cand nu mai merg jmechriile…… te lasi la măna ta ….răme corupte fara caracter ,se toarna unii pe altii ,se santajeaza ,se umilesc ……GRUPURI INFRACTIONALE ORGANIZATE …..politistii ăstia sunt catelusii obedienti ai presedintelui PSD Barlad.