Home » Sport » Start la transferuri

Start la transferuri

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui a deschis perioada transferurilor de iarnă, care se încheie pe 22 februarie. “Perioadele de transferuri au fost aprobate în Comitetul Executiv al AJF Vaslui, însă, am trimis o adresă către federație prin care vrem să știm dacă putem să prelungim perioada de transferuri până cu 48 de ore înainte de startul primei etape din 2016. Așteptăm răspuns din partea federației”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

Echipele din Ligile 4 și 5 pot face achiziții prin care să se întărească pentru meciurile din retur. Echipele de top din Liga a 4-a, Pajura Huși, cu 27 de puncte, Vitis Șuletea cu 24, FC 2007 Gârceni, cu 19 și FC 2002 Vaslui, cu 18 dar un meci mai puțin disputat, au nevoie să își păstreze jucătorii care fac diferența pe teren, dar să și „culeagă” talentele celorlalți, pentru a continua să obțină rezultatele pozitive necesare promovării în Liga a III-a. Un astfel de jucător este golgheterul Ligii a IV-a, Ionuț Gohoreanu de la Sporting Bârlad, care cu siguranță nu va duce lipsă de oferte în această perioadă de mercato. (G.P)

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui a deschis perioada transferurilor de iarnă, care se încheie pe 22 februarie. “Perioadele de transferuri au fost aprobate în Comitetul Executiv al AJF Vaslui, însă, am trimis o adresă către federație prin care vrem să știm dacă putem să prelungim perioada de transferuri până cu 48 de ore înainte de startul primei etape din 2016. Așteptăm răspuns din partea federației”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui. Echipele din Ligile 4 și 5 pot face achiziții prin care să se întărească pentru meciurile din retur. Echipele de top din Liga a 4-a, Pajura Huși, cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor