Home » National » VREMEA se menține caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri și sâmbătă

VREMEA se menține caldă. PROGNOZA METEO pentru vineri și sâmbătă

Deși valorile termice vor marca o scădere în majoritatea zonelor, acestea se vor menține în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, informează Administrația Națională de Meteorologie. 

Vineri

ÎN ȚARĂ

Cerul va avea înnorări și temporar vor cădea precipitații local în nord-vestul, nordul, centrul și estul țării și izolat în rest. Vor fi ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, ce își vor face apariția trecător și în Maramureș, Transilvania și în Subcarpații Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ

Valorile termice vor fi mai ridicate față de cele normale pentru sfârșitul lunii ianuarie, cu maxime cuprinse între 2 și 12 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în dealurile din sud-vestul și nord-estul țării. În cursul zilei, cerul va fi variabil spre senin exceptând zonele joase de relief, cu precădere din vestul, sudul și centrul țării, unde se va semnala nebulozitate joasă și ceață, izolat persistentă, asociată trecător cu burniță. Noaptea vor fi înnorări temporare și izolat precipitații slabe, mixte în vest și nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni până spre – 8 grade.

LA MUNTE

VINERI

Vremea va fi în general închisă și local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, la început în masivele nordice și nord-vestice, iar seara și în prima parte a nopții și în restul zonelor. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua anterioară.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în masivele vestice și nord-vestice unde izolat se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice nocturne vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior.

DUMINICĂ

Vremea se va încălzi ușor, în special în masivele sud-vestice. Cerul va avea înnorări iar aria precipitațiilor se va extinde seara și noaptea dinspre nordul Carpaților Orientali. Acestea vor fi mixte și cu caracter local. Vântul va avea intensificări, îndeosebi pe creste.

Sursa: mediafax.ro

Deși valorile termice vor marca o scădere în majoritatea zonelor, acestea se vor menține în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, informează Administrația Națională de Meteorologie.  Vineri ÎN ȚARĂ Cerul va avea înnorări și temporar vor cădea precipitații local în nord-vestul, nordul, centrul și estul țării și izolat în rest. Vor fi ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, ce își vor face apariția trecător și în Maramureș, Transilvania și în Subcarpații Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: