Home » Politic » Dionisie Lefter atacă Primăria Bârlad din barca PMP!

Dionisie Lefter atacă Primăria Bârlad din barca PMP!

de Răzvan CĂLIN

Deși, într-o primă fază, anunțase că va candida ca independent, totuși Lefter a trecut în tabăra celor de la PMP.

Într-o conferință de presă organizată la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP Vaslui a făcut anunțul oficial că vor ataca fotoliul de primar al Bârladului cu inginerul Dionisie Lefter. Însă, nu aceasta a fost noutatea absolută, căci deja în ultima perioadă era vehiculat tot mai des numele lui Lefter drept candidat al celor de la PMP. Într-o primă fază, Lefter spusese destul de răspicat că va candida independent și că doar se va bucura de susținerea celor de la PMP.

Acum lucrurile s-au mai schimbat nițel, în sensul că Lefter s-a înscris cu acte în regulă în această formațiune politică. De altfel, Daniel Onofrei, președintele PMP Vaslui, a făcut anunțul oficial al înscrierii lui Lefter în partid în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii bârlădeni de vineri, 29 ianuarie. PMP mai are în cursa electorală din vară pentru fotoliile de edil-șef al principalelor orașe pe Marius Acasandrei la Vaslui, Bogdan Trifan la Huși și Marius Mindiligiu la Murgeni.

Dacă Acasandrei a fost prezent la conferința de presă de vinerea trecută, Lefter nu a putut veni pe motiv de probleme de serviciu.

”Pe 16 ianuarie, la Congresul Național al PMP am prezentat lista cu toți candidații din județul Vaslui. Listă care este finalizată în proporție de 80% dintre organizații. Doar în șase comune și orașul Negrești mai avem ceva discuții pentru stabilirea candidaților la fotoliul de primar și cei pentru consilieri. Cât privește lupta de la Bârlad, noi avem convingerea că, alături de domnul Lefter, vom face o figură foarte frumoasă și vom câștiga atât fotoliul de primar, cât și cel puțin cinci mandate de consilier municipal. Noi i-am propus domnului Lefter să facem o echipă comună și să câștigăm astfel Primăria Bârlad”, a declarat Onofrei.

de Răzvan CĂLIN Deși, într-o primă fază, anunțase că va candida ca independent, totuși Lefter a trecut în tabăra celor de la PMP. Într-o conferință de presă organizată la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP Vaslui a făcut anunțul oficial că vor ataca fotoliul de primar al Bârladului cu inginerul Dionisie Lefter. Însă, nu aceasta a fost noutatea absolută, căci deja în ultima perioadă era vehiculat tot mai des numele lui Lefter drept candidat al celor de la PMP. Într-o primă fază, Lefter spusese destul de răspicat că va candida independent și că doar se va bucura…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Domnul LEFTER sa fie la BARLAD nu la IASI! Sa invete ca aroganta nu e pt acest oras! Iar tratarea alegatorilor cu „a avut probleme de servici” seamana a un nou Adrian Nastase ! Au mai facut si altii avere pe spinarea irbistilor insa stau la dos!

%d blogeri au apreciat: