Home » Justitie » Mama inspectorului școlar Constantin Turcu, ucisă într-un accident petrecut în Vladia

Mama inspectorului școlar Constantin Turcu, ucisă într-un accident petrecut în Vladia

Mama inspectorului școlar Constantin Turcu, fost asistent medical în Vladia, a murit în urma unui accident rutier petrecut în week-end, după ce o mașină condusă de un băcăuan a lovit-o în plin în timp ce mergea pe marginea drumului național DN 2F Vaslui – Bacău.

Sfârșit tragic pentru mama inspectorului școlar pe probleme de management, Constantin Turcu. Femeia de 67 de ani a căzut victimă unui accident rutier provocat de un șofer din județul Bacău, care nu a ținut cont de condițiilor meteo nefavorabile și a poleiului de pe șosea atunci când gonea pe drumul dintre Vaslui și Bacău. În consecință, pe raza localității Vladia, bărbatul de 48 de ani a derapat și, după ce a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit-o în plin pe mama lui Turcu, care mergea regulamentar pe marginea șoselei. În urma impactului violent, femeia a murit pe loc, echipajul medical deplasat la intervenție constatând decesul.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului din Bacău pentru ucidere din culpă. Anchetatorii l-au testat pe conducătorul auto și au constatat că acesta nu consumase alcool. (Ionuț PREDA)

Mama inspectorului școlar Constantin Turcu, fost asistent medical în Vladia, a murit în urma unui accident rutier petrecut în week-end, după ce o mașină condusă de un băcăuan a lovit-o în plin în timp ce mergea pe marginea drumului național DN 2F Vaslui – Bacău. Sfârșit tragic pentru mama inspectorului școlar pe probleme de management, Constantin Turcu. Femeia de 67 de ani a căzut victimă unui accident rutier provocat de un șofer din județul Bacău, care nu a ținut cont de condițiilor meteo nefavorabile și a poleiului de pe șosea atunci când gonea pe drumul dintre Vaslui și Bacău. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: