Home » Administratie » Primarul de Pogana, acuzat de braconaj!

Primarul de Pogana, acuzat de braconaj!

de Răzvan CĂLIN

Ieri dimineață, echipe de polițiști de la IPJ Vaslui au descins la domiciliul primarului Maricel Gîfu, de unde i-au ridicat acestuia arma de vânătoare.

Încă un primar din județul Vaslui este acuzat de braconaj. De această dată este vorba despre Maricel Gîfu, primarul comunei Pogana. Luni dimineață, echipe de polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanței Periculoase și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vaslui au efectuat o razie la domiciliul primarului din Pogana. De aici, oamenii legii au ridicat ara de vânătoare pe care Gîfu o deține în mod legal. Pe numele primarului de Pogana a fost depusă o plângere de către Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vaslui, acesta fiind acuzat că ar bracona pe fondurile de vânătoare din apropiere

”În urma percheziției domiciliare, arma de vânătoare a fost ridicată pentru a fi efectuate verificările de rigoare”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Contactat telefonic, primarul comunei Pogana a recunoscut că face obiectul unei anchete a poliției, acuzat fiind de braconaj. Deși a promis redactorilor Est News că va reveni în scurt cu un punct de vedere, ulterior Gîfu nu a mai putut fi contactat pentru că, pur și simplu, nu s-a mai sinchisit să răspundă apelurilor jurnaliștilor. O fi și acesta un mod de a comunica cu presa și de a arăta cât de transparent poate fi un edil. Un alt primar din județ, cel al comunei Voinești – Aurelian Miler – a fost prins în flagrant în timp ce bracona în luna decembrie a anului trecut.

de Răzvan CĂLIN Ieri dimineață, echipe de polițiști de la IPJ Vaslui au descins la domiciliul primarului Maricel Gîfu, de unde i-au ridicat acestuia arma de vânătoare. Încă un primar din județul Vaslui este acuzat de braconaj. De această dată este vorba despre Maricel Gîfu, primarul comunei Pogana. Luni dimineață, echipe de polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanței Periculoase și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vaslui au efectuat o razie la domiciliul primarului din Pogana. De aici, oamenii legii au ridicat ara de vânătoare pe care Gîfu o deține în mod legal. Pe numele primarului de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: