Google+
Home » Sanatate » Week-end-ul arșilor

Week-end-ul arșilor

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute au ajuns la spital mai multe victime cu arsuri produse de flacără, lichid fierbinte sau ca urmare a electrocutării.

Vineri seara, o femeie de 40 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe după ce, din neatenție, s-a opărit cu cafea. Femeia prezenta arsuri de gradul II pe 5% din suprafața corpului și a fost internată în secția de Chirurgie plastică.

Sâmbătă seara, un bărbat de 45 de ani din Motoșeni, județul Bacău, s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad cu arsuri de gradele III-IV, după ce s-a electrocutat. Deși arsura era destul de profundă, până la os, bărbatul a refuzat internarea și a părăsit spitalul pe propria răspundere.

Degetul arătător de la mâna dreaptă va trebui amputat, așa că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să se prezinte la secția Chirurgie plastică”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Duminică noaptea, un alt pacient cu arsuri a fost adus de ambulanță la spitalul bârlădean. Un bărbat de 20 de ani din comuna Banca s-a ales cu arsuri de gradele II-III pe 8% din suprafața corpului, pe față, gât și membrele superioare. Tânărul a încercat să facă focul și pentru că nu se aprindea a mai turnat benzină. Flacăra care a izbucnit i-a produs arsuri grave, iar acum este internat la secția Chirurgie plastică a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. (Mihaela NICULESCU)

Last updated by at .

Comments

comments

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute au ajuns la spital mai multe victime cu arsuri produse de flacără, lichid fierbinte sau ca urmare a electrocutării. Vineri seara, o femeie de 40 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe după ce, din neatenție, s-a opărit cu cafea. Femeia prezenta arsuri de gradul II pe 5% din suprafața corpului și a fost internată în secția de Chirurgie plastică. Sâmbătă seara, un bărbat de 45 de ani din Motoșeni, județul Bacău, s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad cu arsuri de gradele III-IV,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor