Home » Social » Bârlădean ”turmentat” accidentat pe trecerea de pietoni!

Bârlădean ”turmentat” accidentat pe trecerea de pietoni!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul are 61 de ani și la momentul producerii accidentului era ”afumat” bine.

Luni seara, bârlădeanul Lucian C., în vârstă de 61 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut pe principala arteră a orașului, Bulevardul Republicii. În jurul orei 19.15, bărbatul se deplasa în zona de sud a orașului. Ajuns la o intersecție, omul a vrut să traverseze strada pe un marcaj pietonal.

”În acel moment, din direcția Cerbul de Aur către SC Confecții SA se deplasa un autoturism marca Volkswagen Transporter, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova. Acesta nu l-a observat pe bărbatul de 61 de ani și l-a accidentat chiar în momentul în care acesta traversa strada pe la trecerea de pietoni”, ne-a declarat agentul de poliție Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Bârlădeanul a suferit un traumatism cranio-facial și a fost și policontuzionat, fiind transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Nu același lucru se poate spune în cazul pietonului, care, potrivit echipajului de pe ambulanța sosită la fața locului, era într-o stare mai mult decât euforică și se cunoștea vizibil că îngurgitase niscaiva licori bahice. De altfel, la spital i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

de Răzvan CĂLIN Bărbatul are 61 de ani și la momentul producerii accidentului era ”afumat” bine. Luni seara, bârlădeanul Lucian C., în vârstă de 61 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut pe principala arteră a orașului, Bulevardul Republicii. În jurul orei 19.15, bărbatul se deplasa în zona de sud a orașului. Ajuns la o intersecție, omul a vrut să traverseze strada pe un marcaj pietonal. ”În acel moment, din direcția Cerbul de Aur către SC Confecții SA se deplasa un autoturism marca Volkswagen Transporter, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

2 comments

  1. Pai n-am inteles, n-ai voie sa traversezi strada daca ai baut? Ati luat-o razna?

  2. Era beat si din cauza asta a fost accidentat probabil nu?:))) eu stiu ca la marcaj pietonul are prioritate.Daca e semaforul ala verde :/ cam ciudat articolul

%d blogeri au apreciat: