Home » Sport » Junioarele III de la LPS Vaslui rămân pe primul loc

Junioarele III de la LPS Vaslui rămân pe primul loc

Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au învins în derby-ul Seriei A la Juniori III formația aflată pe locul doi, cu doar un punct mai puțin, CS OK Sport Onești, scor 33 – 31 (17 – 11) pentru a-și păstra poziția din fruntea clasamentului. Dacă sufereau o înfrângere, vasluiencele ar fi coborât pe locul doi. Vasluiencele antrenate de profesorul Costică Crăciun au acumulat 28 de puncte în urma a zece victorii și o singură înfrângere, în timp ce urmăritoarele lor au 25 de puncte, în urma a opt victorii și trei înfrângeri. Mâine, junioarele vor disputa un nou meci, în Sala Sporturilor din Vaslui, cu sportivele de la LPS Suceava. Până la turneele de sală pentru echipa vasluiană vor urma noi teste cu LPS Român în deplasare și cu CSS Bacău acasă.

Meci important și pentru junioarele I

Handbalistele junioare I de la LPS Vaslui înfruntă astăzi, de la ora 12:30, în Sala Sporturilor din Vaslui, liderul Seriei A la juniori I, formația LPS Roman. Adversara ocupă locul unu în clasament cu 17 puncte, în urma a opt victorii, un egal și o înfrângere, în timp ce fetele antrenate de profesorul Gabriel Chirilă ocupă locul trei cu 10 puncte, la cinci distanță față de CSS Târgu – Neamț, ocupanta locului secund. Cu o victorie împotriva liderului și un alt succes în meciul următor cu CSS Târgu – Neamț, vasluiencele pot ajunge pe locul doi, de mare importanță pentru a accesa într-o grupă accesibilă la turneul semifinal. Ar mai trebui ca vasluiencele să învingă și în ultima etapă disputată acasă, formația LPS Suceava, aflată pe ultimul loc, când CSS Tg Neamț stă și nu mai poate acumula puncte. (George PROCA)

Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au învins în derby-ul Seriei A la Juniori III formația aflată pe locul doi, cu doar un punct mai puțin, CS OK Sport Onești, scor 33 – 31 (17 – 11) pentru a-și păstra poziția din fruntea clasamentului. Dacă sufereau o înfrângere, vasluiencele ar fi coborât pe locul doi. Vasluiencele antrenate de profesorul Costică Crăciun au acumulat 28 de puncte în urma a zece victorii și o singură înfrângere, în timp ce urmăritoarele lor au 25 de puncte, în urma a opt victorii și trei înfrângeri. Mâine, junioarele vor disputa un nou meci,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: