Home » Social » Un medic de familie din Bârlad a vrut să se sinucidă!

Un medic de familie din Bârlad a vrut să se sinucidă!

Mirela Băbuță a amenințat că se aruncă pe geam de la etajul II al unui bloc din centrul Bârladului, însă, din fericire, a fost convinsă de soț și polițiștii sosiți la fața locului să renunțe la intențiile suicidale.

Un medic de familie din Bârlad, Mirela Băbuță, în vârstă de 44 de ani, a pus pe jar autoritățile locale după ce a amenințat că se sinucide aruncându-se de la etajul II al unui bloc din centrul orașului. Alerta prin 112 a fost făcută chiar de soțul femeii, care, speriat, le-a spus că soția bloc_doctorita_sincuigasasa s-a încuiat într-unul din dormitoarele apartamentului în care locuiesc și amenință că se va arunca pe geam. Blocul în care locuiesc soții Băbuță este situat pe Bulevardul Republicii (blocul ONT), lângă Primăria Bârlad.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat atât echipe de polițiști și jandarmi, cât și echipaje de la Detașamentul de Pompieri Militari și Stația de Ambulanță. Pompierii s-au folosit de autoscara cu nacelă pentru a ajunge în dreptul ferestrei respective, iar polițiștii, împreună cu soțul doctoriței, s-au străduit din răsputeri să o convingă să renunțe la gestul suicidal. După câteva minute de parlamentări, Mirela Băbuță a revenit la gânduri mai bune, renunțând la intențiile de suicid. Într-o primă fază, femeia a fost condusă la Poliția Bârlad, conform procedurilor în vigoare, după care a fost trimisă la Compartimentul Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate.

Mirela Băbuță este medic de familie și în urmă cu câțiva ani a efectuat și câteva gărzi la CPU din cadrul spitalului bârlădean. Deocamdată, nu se știe ce anume a împins-o pe femeie să aibă asemenea gânduri suicidale, însă se pare că ar fi vorba despre niște probleme de ordin personal. (Razvan CALIN)

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: