Home / Administratie / Cum a cheltuit 23.000 de lei Poliția Municipiului Vaslui pentru construirea unei rampe
IF

Cum a cheltuit 23.000 de lei Poliția Municipiului Vaslui pentru construirea unei rampe

O rampă cu cinci serpentine a fost construită la Poliția Municipală Vaslui, pentru persoanele cu handicap, cu suma de 23.000 de lei. Oficialii instituției susțin că respectivul obiectiv, asemănat ironic chiar de polițiști cu Transfăgărășanul, s-a realizat cu respectarea normativelor în vigoare.

O banală rampă pentru persoanele cu handicap a fost construită la Poliția Municipală Vaslui cu 23.000 de lei, bani provenind integral de la bugetul de stat. Asemănată ironic chiar de polițiști cu Transfăgărășanul, construcția a fost realizată sinusoidal doar din beton, pe cinci nivele, toate prevăzute cu bară metalică de protecție.

Reprezentanții Poliției Județene Vaslui susțin că respectiva rampă s-a realizat cu respectarea strictă a normativelor în vigoare.

„Rampa pentru accesul persoanelor cu handicap la Poliția municipiului Vaslui a fost realizată respectând condițiile tehnice din normativul privind adaptarea clădirilor civile și spațiului urban la nevoile individuale ale persoanelor cu handicap. De exemplu, panta maximă a rampei de acces într-o clădire trebuie să fie cuprinsă între 5 și 8%. Lucrările au fost efectuate în baza proiectului realizat de o firmă autorizată, proiectul fiind verificat de specialiști tehnici autorizați. Având în vedere spațiul disponibil, a fost necesară realizarea unei construcții cu mai multe schimbări de direcție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Amplasată în vecinătatea parcării Poliției Municipiului Vaslui, rampa are accesul blocat aproape în permanență de mașinile de poliție. (Ionuț PREDA)

O rampă cu cinci serpentine a fost construită la Poliția Municipală Vaslui, pentru persoanele cu handicap, cu suma de 23.000 de lei. Oficialii instituției susțin că respectivul obiectiv, asemănat ironic chiar de polițiști cu Transfăgărășanul, s-a realizat cu respectarea normativelor în vigoare. O banală rampă pentru persoanele cu handicap a fost construită la Poliția Municipală Vaslui cu 23.000 de lei, bani provenind integral de la bugetul de stat. Asemănată ironic chiar de polițiști cu Transfăgărășanul, construcția a fost realizată sinusoidal doar din beton, pe cinci nivele, toate prevăzute cu bară metalică de protecție. Reprezentanții Poliției Județene Vaslui susțin că respectiva…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: