Home » Sport » Elevii de la Școala nr.5 “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui la handbal masculin

Elevii de la Școala nr.5 “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui la handbal masculin

Handbaliștii Școlii nr. 5 „Ștefan cel Mare” Vaslui, antrenați de profesorii Mihaela Lefter și Eduard Ursu, au cules laurii în faza locală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal masculin, după ce au învins în finală Școala nr. 10 „Mihail Sadoveanu”, cu scorul de 15 – 13, grație gestionării mai bune a finalului de meci.

Atât învingătorii cât și învinșii, antrenați de profesorul Cristi Enache, vor merge la faza județeană, care va avea loc pe 27 februarie, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui și unde vor întâlni primele două clasate din municipiul Bârlad și echipa gimnaziului din Negrești. De remarcat că în componența finalistelor se află handbaliști care anul trecut, sub îndrumarea profesorului Liviu Gugleș, au câștigat titlul național la juniori IV, fapt care le face favorite la etapa județeană. Dacă în anii trecuți competiția era ignorată, cu doar trei – patru participante, anul acesta a înregistrat un număr record de echipe, nu mai puțin de opt din cele zece școli generale din Vaslui, organizatorii fiind nevoiți să programeze competiția pe durata a două zile.

Pe locul trei s-au clasat elevii de la Școala nr. 9 “Alexandra Nichita”, antrenați de profesorul Mircea Scripcaru iar pe locul patru, Școala nr. 4 “Elena Cuza”, antrenor profesor Mircea Scripcaru. Locul cinci a fost ocupat de Școala Gimnazială “Constantin Parfene”, profesor Neculai Volocariu și pe șase s-a clasat Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, profesori Ioana Ianul și Vasile Lupu. Pe locurile șapte și opt s-au clasat Școala Gimnazială “Dimitrie Cantemir”, profesor Gheorghe Bistricianu și Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, profesor Elena Mironescu. (G.P)

Handbaliștii Școlii nr. 5 "Ștefan cel Mare" Vaslui, antrenați de profesorii Mihaela Lefter și Eduard Ursu, au cules laurii în faza locală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal masculin, după ce au învins în finală Școala nr. 10 "Mihail Sadoveanu", cu scorul de 15 – 13, grație gestionării mai bune a finalului de meci. Atât învingătorii cât și învinșii, antrenați de profesorul Cristi Enache, vor merge la faza județeană, care va avea loc pe 27 februarie, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui și unde vor întâlni primele două clasate din municipiul Bârlad și echipa gimnaziului din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: