Home / Sport / Mirela Lavric a câștigat prima etapă de Campionat Național la atletism în sală

Mirela Lavric a câștigat prima etapă de Campionat Național la atletism în sală

Vasluianca Elena Mirela Lavric, legitimată la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui și Club Sportiv Municipal (CSM) Onești, a câștigat prima etapă de Campionat Național la atletism în sală, proba de 400 de metri, după ce a trecut linia de sosire cu timpul de 55.70. Atleta antrenată de Viorica Pintilie are în vedere atingerea baremului necesar pentru prezența la Jocurile olimpice. Timpul obținut este mai bun decât cel obținut la Cupa Bistriței de la Bacău, primul concurs din 2016, fapt îmbucurător și care arată o creștere de formă.

Și alte sportive de la LPS Vaslui au obținut timpi buni. Diana Bogos a obținut locul șapte la 400 m senioare, cu timpul de 58.80, iar la 800 metri a trecut a doua linia de sosire, cu 2.10.98. Maria Ifteni și-a îmbunătățit cu cinci secunde timpul la proba de 1.500 de metri, unde a ocupat locul șase, cu timpul de 4.36.32, iar la 3.000 de metri a ocupat locul cinci, cu timpul de 9.58.70. (G.P)

Vasluianca Elena Mirela Lavric, legitimată la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui și Club Sportiv Municipal (CSM) Onești, a câștigat prima etapă de Campionat Național la atletism în sală, proba de 400 de metri, după ce a trecut linia de sosire cu timpul de 55.70. Atleta antrenată de Viorica Pintilie are în vedere atingerea baremului necesar pentru prezența la Jocurile olimpice. Timpul obținut este mai bun decât cel obținut la Cupa Bistriței de la Bacău, primul concurs din 2016, fapt îmbucurător și care arată o creștere de formă. Și alte sportive de la LPS Vaslui au obținut timpi buni. Diana…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: