Home » Justitie » Noi acțiuni ale jandarmilor vasluieni

Noi acțiuni ale jandarmilor vasluieni

Marți, 2 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au desfășurat acțiuni Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești, pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile legale și a combate faptele de natură infracțională și contravențională.

Jandarmii au urmărit fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice dar și protejarea populației împotriva unor activități ilegale de producție, comerț sau prestări de servicii. Au aplicat sancțiuni contravenționale pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, tulburarea liniștii publice și consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise dar și pentru efectuarea de activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu a fost dovedită sau omisiunea întocmirii și afișării la locurile de desfacere, de către operatorii economici a prețurilor și tarifelor.

În total, în perioada menționată, jandarmii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale (11 amenzi și 21 avertismente) în valoare de 1.800 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 300 de lei. Acțiunile jandarmilor vor continua în perioada următoare în zonele pretabile săvârșirii de fapte ilicite, pentru respectarea prevederilor actelor normative în vigoare și desfășurarea activităților de comerț în cele mai bune condiții. (G.P)

Marți, 2 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au desfășurat acțiuni Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești, pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile legale și a combate faptele de natură infracțională și contravențională. Jandarmii au urmărit fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice dar și protejarea populației împotriva unor activități ilegale de producție, comerț sau prestări de servicii. Au aplicat sancțiuni contravenționale pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, tulburarea liniștii publice și consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise dar și pentru efectuarea de activități de comerț…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

3 comments

  1. Vrajeala…jandarmii cresc câini ilegal si deranjează chiar ei linistea si ordinea publica

%d blogeri au apreciat: