Home » Sport » Transferuri pe bandă rulantă pentru foștii jucători de la FC Vaslui

Transferuri pe bandă rulantă pentru foștii jucători de la FC Vaslui

Perioada de transferuri de iarnă a fost bună pentru foștii jucători de la FC Vaslui. Ultima mutare îl are în prim plan de Dusan Kuciak, fost jucător al FC Vaslui în perioada 2008 – 2001, care a semnat cu Hull City, ocupanta primului loc în liga a II-a din Anglia. Slovacul, cotat la 1,3 milioane de euro, a mai evoluat în Anglia, la West Ham United în 2005, sub formă de împrumut, de la Zilina. Acesta a evoluat anul trecut pentru Legia Varșovia și a întâlnit în preliminariile Europa League pe FC Botoșani.

Lucian Burdujan s-a transferat și el în pauza competițională de iarnă, de la formația Zakarpattia din Ucraina, la FC Europa, ocupanta locului doi în campionatul Gibraltar. Nu toți însă au avut ca destinație formații din alte țări. Pentru fostul mijlocaș defensiv Raul Costin, care s-a despărțit de FC Botoșani, destinația este FC Rapid, formație din Liga a II-a din România. O mutare interesantă o constituie cea a lui Liviu Antal, fostul golgheter al FC Vaslui, cu 21 de goluri în 55 de meciuri pentru galben-verzi, care a întărit lotul formației Pandurii Târgu-Jiu, care atacă titlul în Liga I, la șase puncte distanță de liderul Astra Giurgiu și trei de ocupanta locului doi, Viitorul Costanta. Mijlocașul va fi împrumutat de clubul său Hapoel Tel Aviv pentru 6 luni. (G.P)

Perioada de transferuri de iarnă a fost bună pentru foștii jucători de la FC Vaslui. Ultima mutare îl are în prim plan de Dusan Kuciak, fost jucător al FC Vaslui în perioada 2008 – 2001, care a semnat cu Hull City, ocupanta primului loc în liga a II-a din Anglia. Slovacul, cotat la 1,3 milioane de euro, a mai evoluat în Anglia, la West Ham United în 2005, sub formă de împrumut, de la Zilina. Acesta a evoluat anul trecut pentru Legia Varșovia și a întâlnit în preliminariile Europa League pe FC Botoșani. Lucian Burdujan s-a transferat și el în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: