Home » Sport » Victorie pentru juniorii III de la LPS II Vaslui

Victorie pentru juniorii III de la LPS II Vaslui

Handbaliștii de la LPS II Vaslui au înregistrat o victorie convingătoare, la o diferență de 11 goluri, în fața celor de la CSU Suceava, scor 28 – 17, în etapa a XI-a Campionatului Național de Juniori III. Este cea de-a șasea din acest sezon regulat, în care vasluienii antrenați de profesorii Liviu Gugleș și Adrian Todireasa au acumulat 22 de puncte pentru a se clasa pe locul patru. Pe primul loc al Seriei a la Juniori II se află LPS Suceava, cu 32 de puncte, iar locurile doi și trei sunt ocupate de LPS Vaslui I, cu 25 de puncte și LPS Iași, cu 24 de puncte.

Vasluienii nu au emoții în ce privește clasarea de la finalul sezonului, pentru că nu pot concura oficial în competiția de juniori III decât abia din toamnă, din cauza faptului că sunt cu cel puțin un an mai mici față de adversari. Dar rezultatele arată că au ambiție și talent, pentru că au înregistrat rezultate notabile care confirmă titlul național obținut de echipă anul trecut, la juniori IV. În etapa următoare vor întâlni LPS Iași, contracandidata echipei LPS I Vaslui pentru poziția secundă în clasament. Cum LPS Vaslui I are de îndeplinit doar o formalitate cu ultima clasată, o victorie a LPS II Vaslui poate conta decisiv pentru un traseu cât mai bun în turneul semifinal a elevilor profesorului Laurențiu Cozma, de la LPS I Vaslui. (G.P)

Handbaliștii de la LPS II Vaslui au înregistrat o victorie convingătoare, la o diferență de 11 goluri, în fața celor de la CSU Suceava, scor 28 – 17, în etapa a XI-a Campionatului Național de Juniori III. Este cea de-a șasea din acest sezon regulat, în care vasluienii antrenați de profesorii Liviu Gugleș și Adrian Todireasa au acumulat 22 de puncte pentru a se clasa pe locul patru. Pe primul loc al Seriei a la Juniori II se află LPS Suceava, cu 32 de puncte, iar locurile doi și trei sunt ocupate de LPS Vaslui I, cu 25 de puncte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: