Home » Administratie » Cezar Chiper este noul director al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Bârlad

Cezar Chiper este noul director al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Bârlad

Noul director al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Bârlad este Cezar Chiper. În urma concursului organizat zilele trecute, Chiper a obținut 72 de puncte la proba scrisă și 82,8 puncte la interviu. Contracandidatul său, Vasile Gâță, nu a obținut decât 38,7 puncte la proba scrisă, din minimum 70 cât impune o funcție de conducere, astfel nemaiputând participa la interviu. Nu a fost depusă nicio contestație la proba scrisă.

Cezar Chiper are 52 de ani, este inginer constructor și lucrează în cadrul acestei Direcții a primăriei de aproape 10 ani. O perioadă a deținut funcția de consilier și pe cea de șef Serviciu Tehnic – Investiții. După vacantarea postului, ca urmare a pensionării fostului director – Mihai Vicol, postul a fost scos la concurs.

Peste o săptămână, câștigătorul postului va fi numit oficial director al Direcției Tehnice. Acest departament este unul din cele mai importante din Primărie și coordonează activitatea Serviciilor de Investiții, Gospodărie Comunală și Locativă, a Compartimentului de Transport și a Biroului de Programe Europene. (Mihaela NICULESCU)

Noul director al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Bârlad este Cezar Chiper. În urma concursului organizat zilele trecute, Chiper a obținut 72 de puncte la proba scrisă și 82,8 puncte la interviu. Contracandidatul său, Vasile Gâță, nu a obținut decât 38,7 puncte la proba scrisă, din minimum 70 cât impune o funcție de conducere, astfel nemaiputând participa la interviu. Nu a fost depusă nicio contestație la proba scrisă. Cezar Chiper are 52 de ani, este inginer constructor și lucrează în cadrul acestei Direcții a primăriei de aproape 10 ani. O perioadă a deținut funcția de consilier și pe cea de…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: