Home » Politic » Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul la primărie și la Vaslui

Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul la primărie și la Vaslui

de Marian MOCANU

În cadrul unei conferințe de presă, Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul la conducerea Primăriei municipiului Vaslui: Andrei Marius Acasandrei. Totodată, a fost anunțată și platforma program a partidului, „Salvăm Vasluiul!”, platformă care însă nu este definitivată!

andrei marius acasandrei - mijloc - candidat PMP primaria vasluiOdată cu apropierea alegerilor încep să se depună candidaturile pentru fotoliile de primar. Cel mai nou intrat în joc este Andrei Marius Acasandrei, candidatul Mișcării Populare la funcția de primar a municipiului Vaslui. El a fost deja anunțat încă de săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă susținute de Daniel Onofrei, președintele MP Vaslui, însă a dorit să facă acest lucru și la Vaslui, acolo unde va candida.

Vasluian de origine, inginer la Stația Meteorologică, în vârstă de 39 de ani, Acasandrei a fost desemnat pentru a candida de conducerea organizației județene a Mișcării Populare. Scopul declarat al acestor alegeri locale, obținerea a 10 – 15% din sufragiile vasluienilor, ceea ce ar reprezenta cel puțin doi consilieri municipali în următoarea legislatură.

„Dacă vom primi girul alegătorilor vasluieni, cred că putem aduce o față nouă municipiului”, a declarat candidatul Acasandrei. Tot cu ocazia conferinței de presă de ieri, vicepreședintele organizației județene, Lucian Ștefan Păduraru, responsabilul cu comunicarea, a anunțat platforma program a acestor alegeri. Din păcate, în afara numelui platformei, „Salvăm Vasluiul!”, nu a putut oferi mai multe detalii, aceasta fiind în curs de definitivare.

„Avem circa două mii de membri în județ, în majoritate covârșitoare oameni tineri, sub 30 de ani, care nu au mai făcut politică și care au venit în Mișcarea Populară din proprie inițiativă. Nu suntem ca alții, să aducem în partid rudele și angajații, ci vrem să promovăm prin propriile rezultate. În ceea ce privește candidatura la alegerile pentru primăria municipiului Vaslui, am avut mai multe opțiuni, inclusiv din exteriorul partidului. Am încercat să nu oferim oportuniștilor șansa de a se face cunoscuți pe spatele Mișcării Populare. Ne-am oprit la domnul Acasandrei, un om tânăr, integru, bine pregătit, care a aderat la Mișcarea Populară încă de la înființare”, a declarat Păduraru.

La jumătatea lunii decembrie, liderii MP dădeau drept sigură candidatura lui avocatului Dragoș Florin Blăniță la funcția de primar a municipiului Vaslui. Acesta însă nu era membru a Mișcării Populare, fiind propus atunci pentru notorietatea de care se bucură în Vaslui.

de Marian MOCANU În cadrul unei conferințe de presă, Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul la conducerea Primăriei municipiului Vaslui: Andrei Marius Acasandrei. Totodată, a fost anunțată și platforma program a partidului, „Salvăm Vasluiul!”, platformă care însă nu este definitivată! Odată cu apropierea alegerilor încep să se depună candidaturile pentru fotoliile de primar. Cel mai nou intrat în joc este Andrei Marius Acasandrei, candidatul Mișcării Populare la funcția de primar a municipiului Vaslui. El a fost deja anunțat încă de săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă susținute de Daniel Onofrei, președintele MP Vaslui, însă a dorit să facă acest lucru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. In sfarsit oameni noi care vor cu adevarat sa schimbe ceva. Sa speram ca asa vom scapa de toata clica PSD si acolitii lor. Mult succes!

%d blogeri au apreciat: