Home » Justitie » Nu i-a impresionat pe polițiști! Și-a băgat cuțitul în gât degeaba că tot a ajuns la răcoare!

Nu i-a impresionat pe polițiști! Și-a băgat cuțitul în gât degeaba că tot a ajuns la răcoare!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul este acuzat că a bătut și jefuit o tânără din Zorleni.

Se pare că bărbatul în vârstă de 34 de ani din comuna Zorleni, care în urmă cu două zile și-a băgat cuțitul în gât de față cu polițiștii care îi percheziționau locuința, nu a prea impresionat pe nimeni pentru că, finalmente, tot după gratii a ajuns.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, cercetările în acest caz fiind efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad. Anchetatorii au stabilit că fapta a fost comisă în seara zilei de 2 februarie, când individul a observat o tânără de 25 de ani care tocmai coborâse dintr-un autobuz.

”A urmărit-o și la un moment dat a abordat-o și a amenințat-o cu acte de violență pentru a o convinge să-i dea geanta. Mai mult, bărbatul a și atacat-o pe femeie, lovind-o. După care i-a sustras geanta în care femeia avea suma de 30 de lei, un telefon mobil, câteva carduri bancare precum și alte bunuri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Imediat după ce a fost tâlhărită, tânăra a reclamat totul la poliție și în scurt timp oamenii legii au reușit să-l identifice pe autor ca fiind Vasile Ungureanu. Pe 3 februarie, anchetatorii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului. Chiar în timp ce oamenii legii îi ”periau” locuința, individul (deși avusese o atitudine cooperantă) a cerut polițiștilor să-l lase să bea o gură de apă. A mers în bucătărie, însoțit de polițiști și în loc să-și stingă setea a înșfăcat rapid un cuțit pe care și l-a înfipt în gât. În realitate, mai mult s-a înțepat cu vârful lamei în gât, provocându-și doar o rană superficială. Semn clar că în realitate nu avea de gând să-și pună capăt zilelor, ci mai degrabă a urmărit să-i impresioneze cumva pe anchetatori. Polițiștii au chemat imediat o ambulanță de la Bârlad, care după ce i-a acordat îngrijirile necesare l-a transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Însă, tot acest teatru jucat cu talent de individ nu i-a impresionat pe anchetatori care în scurt timp au reușit să-i probeze activitatea infracțională.

Ieri a fost reținut de polițiști și ulterior prezentat Judecătoriei Bârlad care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Acum, e rândul gardienilor să-l păzească mai cu atenție pe individ pentru că cine știe ce reprezentație o mai avea de gând să dea.

de Răzvan CĂLIN Bărbatul este acuzat că a bătut și jefuit o tânără din Zorleni. Se pare că bărbatul în vârstă de 34 de ani din comuna Zorleni, care în urmă cu două zile și-a băgat cuțitul în gât de față cu polițiștii care îi percheziționau locuința, nu a prea impresionat pe nimeni pentru că, finalmente, tot după gratii a ajuns. El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, cercetările în acest caz fiind efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad. Anchetatorii au stabilit că fapta a fost comisă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: