Home » Justitie » Prinși cu lemn furat

Prinși cu lemn furat

Miercuri, patru persoane au fost depistate de către jandarmii hușeni în timp ce transportau material lemnos fără a avea documente de proveniență și aviz de însoțire a mărfii. De asemenea, transportul nu era înregistrat în Sistemul informațional integrat de urmărire a mărfii. Materialul lemnos a fost predat lucrătorului silvic din cadrul Ocolului Silvic Huși, care a dispus aplicarea de sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 lei. Totodată, s-a dispus confiscarea mărfii, 5,25 metri cubi, cantitate stabilită în urma măsurătorilor efectuate de lucrătorul silvic. Totul s-a întâmplat în cadrul unei acțiuni pe raza comunelor Botești și Tătărăni, efectuată de reprezentanți ai Secției de Jandarmi Huși, care au avut ca scop respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii, dar și pentru prevenirea tăierilor ilegale de arbori și controlul circulației materialului lemnos. Pe timpul acțiunii, aceștia au aplicat 10 sancțiuni contravenționale (2 amenzi și 8 avertismente) și au confiscat bunuri în valoare de 450 lei.

În perioada următoare, acțiunile jandarmilor vor continua, pentru respectarea prevederilor actelor normative în vigoare. (G.P)

Miercuri, patru persoane au fost depistate de către jandarmii hușeni în timp ce transportau material lemnos fără a avea documente de proveniență și aviz de însoțire a mărfii. De asemenea, transportul nu era înregistrat în Sistemul informațional integrat de urmărire a mărfii. Materialul lemnos a fost predat lucrătorului silvic din cadrul Ocolului Silvic Huși, care a dispus aplicarea de sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 lei. Totodată, s-a dispus confiscarea mărfii, 5,25 metri cubi, cantitate stabilită în urma măsurătorilor efectuate de lucrătorul silvic. Totul s-a întâmplat în cadrul unei acțiuni pe raza comunelor Botești și Tătărăni, efectuată de reprezentanți ai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: