Home » Justitie » Aer condiționat cu aromă de tutun

Aer condiționat cu aromă de tutun

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit în sistemul de aerisire și pragurile unui autoturism, condus de o tânără vasluiancă, peste 5.000 țigarete de proveniență Republica Moldova.

Pe 6 februarie, în mașina Mădălina I, în vârstă de 25 de ani, din județul Vaslui, au fost găsite 5.020 de țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Aceasta vroia să introducă marfa de contrabandă în țară prin Vama Albița la volanul unui Nissan Primera, înmatriculat în județul Vaslui. Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au controlat mașina și au găsit țigaretele ascunse în locașuri special amenajate în sistemul de aerisire și în pragurile autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.255 lei, sancționarea contravențională a tinerei cu amendă în valoare de 6.000 lei și confiscarea autoturismului, în valoare de 10.000 lei. (G.P)

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit în sistemul de aerisire și pragurile unui autoturism, condus de o tânără vasluiancă, peste 5.000 țigarete de proveniență Republica Moldova. Pe 6 februarie, în mașina Mădălina I, în vârstă de 25 de ani, din județul Vaslui, au fost găsite 5.020 de țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova. Aceasta vroia să introducă marfa de contrabandă în țară prin Vama Albița la volanul unui Nissan Primera, înmatriculat în județul Vaslui. Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: