Home » Social » Intervenție solicitantă pentru pompierii vasluieni, la o fermă din Murgeni

Intervenție solicitantă pentru pompierii vasluieni, la o fermă din Murgeni

Sâmbătă, pompierii militari au fost solicitați sǎ intervinǎ pentru stingerea unui incendiu produs la o halǎ de circa 600 mp ȋn interiorul cǎreia se aflau furaje și baloți de paie, din orașul Murgeni. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat douǎ autospeciale de lucru cu apǎ și spumǎ, una de la Punctul de Lucru Murgeni și una de la Detașamentul de Pompieri Bȃrlad, cu 11 militari. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă generalizat ȋn interiorul halei la baloții de paie. Pompierii au acționat atȃt pentru lichidarea incendiului precum atât pentru limitarea extinderii acestuia cǎtre partea de halǎ ȋn care se aflau furajele. Timp de aproximativ opt ore, pompierii militari și-au luptat cu flăcările, fiind nevoiți sǎ realimenteze autospecialele de nouǎ ori. Flǎcǎrile au distrus 20 tone de baloți de paie, au degradat alte 15 tone furaje. S-a reușit salvarea halei, de 600 mp cu acoperiș din schelet metalic, ȋnvelitoare din azbociment și 20 tone de furaje. Se pare ca incendiul  a pornit de la un scurtcircuit electric.

Tot sâmbătă, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au mai fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat pe DN 2F ȋn dreptul localitǎtii Laza. La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apǎ și spumǎ cu șase subofițeri. În momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreg autoturismul atât la compartimentul motor cât și în interiorul acestuia. Flăcările au distrus autorutismul ȋn proporție de 80%, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect. (G.P)

Sâmbătă, pompierii militari au fost solicitați sǎ intervinǎ pentru stingerea unui incendiu produs la o halǎ de circa 600 mp ȋn interiorul cǎreia se aflau furaje și baloți de paie, din orașul Murgeni. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat douǎ autospeciale de lucru cu apǎ și spumǎ, una de la Punctul de Lucru Murgeni și una de la Detașamentul de Pompieri Bȃrlad, cu 11 militari. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă generalizat ȋn interiorul halei la baloții de paie. Pompierii au acționat atȃt pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor