Home » Social » Prefectul Andrei Puică a devenit tată, cu câteva zeci de minute înainte de aniversarea sa

Prefectul Andrei Puică a devenit tată, cu câteva zeci de minute înainte de aniversarea sa

Prefectul Andrei Puică a devenit tată de băiat, de altfel primul său copil, după ce soția sa a născut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui, urmașul șefului județului purtând numele de Matei Constantin.

Bucurie mare în familia prefectului de Vaslui. Andrei Puică a scăpat la primul său urmaș, un băiat frumos și sănătos pe nume Matei Constantin. Soția prefectului, Ramona Puică, a născut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Paradoxal, Matei Constantin a venit pe lume cu câteva zeci de minute înainte de aniversarea tatălui său, Andrei. Duminică, 7 februarie, prefectul a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, fiind un vărsător veritabil.

Fericitul eveniment din viața lui Andrei Puică, acela de a deveni tată, vine la un an de la căsătoria sa. (Ionuț PREDA)

Prefectul Andrei Puică a devenit tată de băiat, de altfel primul său copil, după ce soția sa a născut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui, urmașul șefului județului purtând numele de Matei Constantin. Bucurie mare în familia prefectului de Vaslui. Andrei Puică a scăpat la primul său urmaș, un băiat frumos și sănătos pe nume Matei Constantin. Soția prefectului, Ramona Puică, a născut în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Paradoxal, Matei Constantin a venit pe lume cu câteva zeci de minute înainte de aniversarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: