Home » Sanatate » „Sanitas” Bârlad are un alt președinte

„Sanitas” Bârlad are un alt președinte

Vineri, 5 februarie, au avut loc alegeri la blocul sindical „Sanitas” Bârlad. Noul președinte al sindicatului este o femeie. Irina Moraru, asistent medical igienist a câștigat postul de președinte, la un scor strâns cu contracandidatul său, Cristi Puțeanu, fostul lider de sindicat. Cursa a fost foarte strânsă, presărată cu vociferări dar și cu multe abțineri de la vot. În cele din urmă, alegerile prin vot deschis s-au desfășurat în lipsa candidaților, pentru ca prezența lor să nu influențeze votul.

Într-un final, decizia majorității celor 24 de votanți a fost pentru Irina Moraru președinte, Dan Râpă – vicepreședinte și Fănica Unguru , secretar, ultimii doi neavând contracandidați. Reprezentanții membrilor de sindicat „Sanitas” își pun mari speranțe în noua președintă, știut fiind faptul că va fi un an foarte greu, în care vor trebui să se poarte negocieri pentru păstrarea drepturilor obținute.

Cristi Puțeanu a declarat, în urma votului, că se simte împăcat că a făcut tot ce a putut pentru binele sindicaliștilor și că părăsește postul cu fruntea sus. Chiar dacă a pierdut postul de președinte, rămâne în continuare prim-vicepreședinte al „Sanitas” Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

Vineri, 5 februarie, au avut loc alegeri la blocul sindical „Sanitas” Bârlad. Noul președinte al sindicatului este o femeie. Irina Moraru, asistent medical igienist a câștigat postul de președinte, la un scor strâns cu contracandidatul său, Cristi Puțeanu, fostul lider de sindicat. Cursa a fost foarte strânsă, presărată cu vociferări dar și cu multe abțineri de la vot. În cele din urmă, alegerile prin vot deschis s-au desfășurat în lipsa candidaților, pentru ca prezența lor să nu influențeze votul. Într-un final, decizia majorității celor 24 de votanți a fost pentru Irina Moraru președinte, Dan Râpă – vicepreședinte și Fănica Unguru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: