Home » Administratie » Sindicalistul Aionoaie se aruncă în lupta pentru fotoliul de primar al Vasluiului

Sindicalistul Aionoaie se aruncă în lupta pentru fotoliul de primar al Vasluiului

de Marian MOCANU

Încă un candidat pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Ioan Aionoaie a fost desemnat candidatul Frontului Demnității și Identității Naționale, partid format pe scheletul fostului Partid România Mare. Aionoaie este cunoscut mai mult din postura de sindicalist decât ca fost candidat la alegerile pentru Camera deputaților, în 2008. El este cel care a obținut în justiție plata drepturilor salariale foștilor angajați de la Moldosin, după mai bine de opt ani de procese.

Se ascute lupta pentru fotoliul de primar a municipiului Vaslui, încă un candidat intrând în cursă. Este vorba de juristul Ioan Aionoaie, desemnat de Frontul Demnității și Identității Naționale (FDNI) pentru a candida la Primăria Vaslui. El a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținută sâmbătă, 6 februarie, la sediul partidului, de președintele Filialei Județene Vaslui a FDNI, inginer Octavian Sadici. Ioan Aionoaie a mai candidat, în 2008, la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, din partea PRM, pe Colegiul 1 Vaslui.

„Am acceptat mai greu să reintru în politică și asta nu pentru funcție, bani sau privilegii speciale. La Vaslui, remarc că s-au făcut multe lucru frumoase, dar am ales să candidez pentru ca cetățenii să poată avea de ales între cei mai buni gospodari. Nu-mi este frică să mă «bat» cu orice candidat, am avut curaj să mă bat cu teroriștii, cu statul român și cu nedreptățile, așa că sunt obișnuit cu lupta politică. Rezolvarea problemelor din municipiu, județ sau chiar din țară depinde doar de alegători, iar eu nu mă în lături să-i reprezint cu cinste și demnitate pe vasluienii care au încredere în mine!”, a declarat Ioan Aionoaie. Acesta este mai cunoscut vasluienilor în calitate de fost lider sindical la fostul Moldosin, calitate în care nu doar că a sistat falimentul și distrugerea celei mai moderne fabrici de fire și fibre sintetice din sud-estul Europei, dar, după mai bine de opt ani de procese, a obținut plata drepturilor bănești a foștilor angajați ai fabricii. Dealtfel, Aionoaie mizează pe popularitatea sa și spiritul combativ în lupta pentru funcția de primar a municipiului Vaslui.

Frontul Demnității și Identității Naționale a luat ființă în mai 2015, pe structura și cu o parte a membrilor fostului Partid România Mare. Conform președintelui filialei Vaslui, obiectivele declarate a a partidului la alegerile locale ce se vor desfășura în luna mai a acestui an sunt obținerea a cel puțin 70.000 de voturi la nivel național și mai multe locuri de consilieri în județul Vaslui.

Tot cu ocazia acestei conferințe de presă, a mai fost anunțată o candidatură, cea la funcția de primar a comunei Arsura, a profesoarei Roxana Andronache.

de Marian MOCANU Încă un candidat pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Ioan Aionoaie a fost desemnat candidatul Frontului Demnității și Identității Naționale, partid format pe scheletul fostului Partid România Mare. Aionoaie este cunoscut mai mult din postura de sindicalist decât ca fost candidat la alegerile pentru Camera deputaților, în 2008. El este cel care a obținut în justiție plata drepturilor salariale foștilor angajați de la Moldosin, după mai bine de opt ani de procese. Se ascute lupta pentru fotoliul de primar a municipiului Vaslui, încă un candidat intrând în cursă. Este vorba de juristul Ioan Aionoaie, desemnat de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. Bafta, Ioane!!

%d blogeri au apreciat: