Home » Sport » Pas important al junioarelor II de la LPS Vaslui, către turneul semifinal

Pas important al junioarelor II de la LPS Vaslui, către turneul semifinal

Handbalistele junioare II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au învins LPS Piatra Neamț, ocupanta locului trei, cu 31 – 26 (15 – 14) în cadrul etapei a XII – a din Seria A a Campionatului Național de juniori II feminin. Astfel păstrează șanse de calificare la turneul semifinal, unde ajung primele patru echipe din serie. LPS Vaslui ocupă în continuare locul cinci, cu 16 puncte, în timp ce ocupanta locului patru, LPS Botoșani are 19, după ce a ratat șansa se se desprindă, suferind o înfrângere, 18 – 20 cu liderul LPS Roman. Sâmbătă, vasluiencele vor merge în deplasare la Suceava, ocupanta ultimului loc, iar botoșănencele vor întâlni ocupanta locului III, LPS Piatra Neamț. LPS Suceava a reușit o singură victorie până acum, 18 – 17 la Bacău, iar în tur vasluienii i-au învins pe suceveni cu 23 – 15. (10- 4).

Junioarele III de la LPS Vaslui au reușit și ele o victorie duminică, scor 32 – 17, în deplasare la LPS Roman, ocupanta locului 6 din Seria A a Campionatului Național de handbal feminin II juniori. Ocupanta locului doi, CS OK Onești a fost învinsă de LPS Iași, astfel că vasluiencele, cu o singură înfrângere în acest sezon regulat, s-au detașat în fruntea plutonului, cu 32 de puncte, la cinci distanță de CS OK Sport Onești și LPS Iași.

Junioarele I au suferit o înfrângere, în deplasare la ocupanta locului secund în Seria A, CSS Tg. Neamț, scor 32 -21. Au coborât astfel pe locul patru, după ce au fost egalate de ieșence, care au tot 12 puncte, dar un golaveraj superior. Etapa trecută, fetele antrenate de profesorul Gabriel Chirilă au reușit să învingă liderul LPS Roman, scor 26 – 22 (16 – 14). Vasluiencele mai au de jucat în sezonul regulat cu LPS Suceava, duminică, după care sunt programate cele două turnee de sală.

Au jucat și băieții

lps vaslui_2001_handbal2Juniorii I de la LPS Vaslui au învins LPS Nadia Comaneci Onești, scor 41 – 25 ( 17 – 10) pentru a-și consolida locul trei în Seria A a Campionatului Național de handbal masculin la Juniori I, după ce principala urmăritoare, LPS Iași a fost învinsă de LPS Piatra Neamț. Astfel, handbaliștii antrenați de Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu au acumulat 21 de puncte, trei mai multe decât LPS Iași. Sâmbătă, vasluienii vor juca în deplasare la LPS Roman, ocupanta locului șase.

Juniorii II de la LPS Vaslui ocupă locul șase, cu 13 puncte, după ce au fost învinși acasă de LPS Suceava, scor 19 – 33. Cum în etapa care se va disputa joi vor sta, mai au de jucat un singur meci, în ultima etapă, în fața liderului CS Știința Municipal Bacău.

Tot înfrângeri au suferit și formațiile de juniori III de la LPS Vaslui. Handbaliștii de la LPS Vaslui I au pierdut locul doi, după ce au fost învinși de liderul LPS Suceava. Ieșenii au trecut chiar de handbaliștii de la LPS Vaslui II, scor 42 – 30 pentru a urca în clasament și a devansa formația vasluiană. LPS Vaslui I are 25 de puncte, cu unul mai puțin decât LPS Iași, în timp ce LPS Vaslui II ocupă locul patru cu 22 de puncte. Sâmbătă, LPS I Vaslui întâlnește, acasă, LPS Piatra Neamț, ocupanta locului cinci, iar LPS Vaslui II va întâlni tot ca gazdă formația LPS Suceava, liderul Seriei A. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: