Home / Social / Salvat de la ștreang de vecini!

Salvat de la ștreang de vecini!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din comuna Iana a vrut să se sinucidă, dar a fost oprit la timp de vecinii săi.

Vinerea trecută, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Iana, a fost protagonistul unui circ în toată regula după ce a amenințat că își va pune capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut în cursul serii, după ce în prealabil individul consumase niscaiva băuturi alcoolice în cantități destul de însemnate. La un moment dat, bărbatul a început să vocifereze că vrea să termine cu lumea asta și că are de gând să se spânzure. Ba chiar i-a spus vorbele astea și unui vecin, pe care l-a sunat pe telefon. Realizând că individul ar putea să pună în practică amenințările, omul a mers acasă la bărbat, nu înainte de a mai lua cu el încă un vecin. Ajunși acasă la individ, oamenii au văzut că acesta deja își improvizase un ștreang cu o funie legată de creanga unui copac din curte.

”Cei doi vecini au discutat cu bărbatul și în cele din urmă au reușit să-l convingă să renunțe la gestul său. Nu se cunosc motivele pentru care omul a intenționat să se sinucidă”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, după care a fost internat în Secția Psihiatrie.

About Razvan Calin

x

Check Also

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: