Home » Social » Salvat de la ștreang de vecini!

Salvat de la ștreang de vecini!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din comuna Iana a vrut să se sinucidă, dar a fost oprit la timp de vecinii săi.

Vinerea trecută, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Iana, a fost protagonistul unui circ în toată regula după ce a amenințat că își va pune capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut în cursul serii, după ce în prealabil individul consumase niscaiva băuturi alcoolice în cantități destul de însemnate. La un moment dat, bărbatul a început să vocifereze că vrea să termine cu lumea asta și că are de gând să se spânzure. Ba chiar i-a spus vorbele astea și unui vecin, pe care l-a sunat pe telefon. Realizând că individul ar putea să pună în practică amenințările, omul a mers acasă la bărbat, nu înainte de a mai lua cu el încă un vecin. Ajunși acasă la individ, oamenii au văzut că acesta deja își improvizase un ștreang cu o funie legată de creanga unui copac din curte.

”Cei doi vecini au discutat cu bărbatul și în cele din urmă au reușit să-l convingă să renunțe la gestul său. Nu se cunosc motivele pentru care omul a intenționat să se sinucidă”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, după care a fost internat în Secția Psihiatrie.

About Razvan Calin