Home » Social » Bătrână ”violată” de boală!

Bătrână ”violată” de boală!

de Răzvan CĂLIN

O femeie din Epureni a băgat polițiștii în alertă după ce a anunțat prin 112 că mătușa sa ar fi fost victima unui viol. În realitate, bătrâna doar se simțea rău.

Ieri, la orele amiezei, polițiștii din comuna Epureni au fost puși pe jar după ce un apel 112 anunța că o bătrână din localitate ar fi fost violată de un individ. Ulterior, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, însă oamenii nu s-au liniștit decât după ce au discutat cu femeia și s-au convins că cele reclamate nu se confirmă. La ora 12.49 o femeie din Epureni a apelat 112 și a anunțat că mătușa ei, în vârstă de 72 de ani, se simte foarte rău și că are nevoie de o ambulanță pentru a o transporta la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. În același timp, femeia a mai spus dispecerului de serviciu că este posibil ca mătușa sa să fi fost victima unui viol. Automat, la fața locului a fost dirijat un echipaj de la Stația de Ambulanță Bârlad, dar au fost alertați și polițiștii.

”În scurt timp, la locuința bătrânei au ajuns echipele de intervenție ale Ambulanței și colegi polițiști. Din fericire, în urma discuțiilor purtate cu bătrâna, s-a stabilit că la mijloc a fost vorba despre o neînțelegere, o alarmă falsă în ceea ce privește presupusa infracțiune de viol. În urma discuțiilor purtate atât cu cadrele medicale de pe ambulanță, cât și cu polițiștii, bătrâna a afirmat că nu a fost victima nici unei infracțiuni”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În realitate, biata femeie suferea de mai multe afecțiuni și pur și simplu îi venise rău, nepoata sa fiind cea care a bănuit că la mijloc ar putea fi vorba de ceva mult mai grav. Din fericire, suspiciunile ei nu s-au adeverit, iar bătrâna a fost transportată la spitalul din Bârlad pentru a-i fi tratate afecțiunile de care suferă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: