Home / Justitie / Prins la vamă, în timp ce transporta ilegal țigări și votcă

Prins la vamă, în timp ce transporta ilegal țigări și votcă

vama_tigariPe 9 februarie, Nicolae E., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 25 de ani, a fost prins de polițiștii de frontieră și inspectorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, cu 1.400 de țigarete și 6 litri votcă. Omul încerca să treacă marfa ilegal peste frontieră. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii produselor accizabile în valoare totală de 360 lei și sancționarea contravențională a tânărului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Marfa, de proveniență Duty-Free, nedeclarată în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, era ascunsă în spatele lăzii de scule din cabină și între cabină și remorcă. Polițiștii i-au zădărnicit planul de a introduce ilegal în România marfa de contrabandă, când ansamblul de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă, la volanul căruia se afla bărbatul a fost supus unui control amănunțit care a scos la iveală ilegalitatea. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

ULTIMA ORĂ: Accident învăluit în mister la Roșiești, pe E 581. Un șofer a ”zburat” cu un Audi A6 după care a fugit de la locul faptei

Un accident învăluit în mister ...

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: