Home » National » Solicitarea DNA privind reținerea și arestarea deputaților Voicu și Păun, trimisă Comisiei Juridice

Solicitarea DNA privind reținerea și arestarea deputaților Voicu și Păun, trimisă Comisiei Juridice

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis miercuri să sesizeze Comisia Juridică în legătură cu solicitările DNA pentru reținerea și arestarea deputaților Nicolae Păun (minorități) și Mădălin Voicu (PSD), deputații din comisie având termen până luni să dea un aviz și să întocmească raportul. 

”Urmează a fi sesizată Comisia Juridică. Vor fi anunțați cei doi deputați, începând de astăzi după-amiază, cu posibilitatea de a studia materialul probator (…) Termenul prevăzut de Regulament este de trei zile, în situația aceasta Biroul Permanent a aprobat cele trei zile, respectiv de astăzi până luni, pentru că este vorba despre trei zile lucrătoare și luni, la prânz, așteptăm un raport din partea Comisiei, urmând ca următorul Birou Permanet, pe baza raportului pe care îl va primi de la Comisia Juridică, să stabilească în continuare calendarul”, a declarat secretarul Biroului Permanent, Nicolae Mircovici.

Dosarul DNA privind acuzațiile de trafic de influență și detrunare de fonduri aduse deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun are 19 volume, însumând 4886 de pagini.

DNA a cerut miercuri încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, pentru trafic de influență, fals în declarații, deturnare de fonduri, spălare de bani.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: